Dayton Ka'Ne

Acteur

Dayton Ka'Ne is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Beyond the Reef

1981 | Avonturenfilm

Verenigde Staten 1981. Avonturenfilm van Frank C. Clarke. Met o.a. Dayton Ka'Ne, Maren Jensen, Kathleen Swan en Keahi Farden.

Toen producent Dino De Laurentiis de dure flop Hurricane opnam in de Stille Zuidzee, liet hij deze remake van de Italiaanse avonturenfilm Ti-Koyo e il suo pescecane uit 1964 er maar meteen achteraan schieten - het privé-hotel voor cast en crew was toch al gebouwd. De gezinsvriendelijke film staat ook bekend als Shark boy of Bora Bora, wat de lading aardig dekt. Jonge eilandbewoner Tikayo sluit vriendschap met een tijgerhaai die een mysterieuze schat bewaakt. Booswichten lust het beest rauw, maar voor Tikayo en zijn vriendinnetje maakt het een uitzondering. Tamelijk slappe hap, die wel lust opwekt naar een tropische vakantie.

Forbidden Paradise

1979 |

Verenigde Staten 1979. Met o.a. Dayton Ka'Ne, Trevor Howard, Max von Sydow, Mia Farrow en Jason Robards.

Charlotte Bruckner wacht een warm onthaal als zij in 1920 terugkeert naar haar vader Kapitein Bruckner en haar verloofde Jack Sanford op Oost-Samoa, een verre buitenpost die bestuurd wordt door de Amerikaanse marine. Tijdens haar welkomstfeest ziet Charlotte voor het eerst Matangi, die enkele dagen later op Alava wordt beëdigd als hoogste bestuurder na de dood van zijn vader. Charlotte blijft daarna nog een aantal weken op het eiland. Haar vader, die de aantrekkingskracht tussen zijn dochter en Matangi niet is ontgaan, waarschuwt haar. Maar eenmaal alleen met de beeldschone Matangi slaat ze alle raadgevingen in de wind en dat zal nog grote gevolgen hebben voor haar en haar minnaar

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Dayton Ka'Ne op televisie komt.

Reageer