Emily Cranz

Acteur

Emily Cranz is acteur.
Er zijn 8 films gevonden.

Seguiré tus pasos

1966 | Drama

Mexico/Peru 1966. Drama van Alfredo B. Crevenna. Met o.a. José Mojica, Manuel López Ochoa, Sonia Infante en Emily Cranz.

Drie vrouwen maken ruzie om een jongen, wiens vader pas is gestorven. De vader heeft ergens een aanzienlijke som geld verborgen en alleen de jongen weet waar.

Pasión oculta

1966 | Drama

Peru/Mexico 1966. Drama van Alfredo B. Crevenna. Met o.a. Manuel López Ochoa, Emily Cranz, Sonia Infante en Héctor Godoy.

Wanneer een jongeman terugkeert naar zijn dorp, ontdekt hij dat zijn vriendin danseres is in het theater van de ergste rokkenjager van de omgeving. Een zwak erotisch melodrama.

Bañame mi amor

1966 | Komedie

Mexico 1966. Komedie van Emilio Gómez Muriel. Met o.a. Emily Cranz, Amedée Chabot, Susana Cabrera en Maura Monti.

De belevenissen van een stel jonge meisjes in Acapulco. Veel bikini's, veel blote benen, veel strand en weinig talent.

Muchachos impacientes

1965 | Komedie, Musical

Mexico/Argentinië 1965. Komedie van Julio Saraceni. Met o.a. Marco Antonio Muñíz, Emily Cranz, Chucho Salinas en Juan Ramón.

Twee platenmaatschappijen halen allerlei toeren uit om succesvolle zangers onder contract te krijgen. Een van de maatschappijen slaagt erin een aantal buitenlandse zangers te contracteren. Tussen hen ontstaan allerlei amoureuze verhoudingen. De film kreeg een prijs van het Argentijnse Instituto Nacional de Cinematografía voor het beste scenario. Toch is het niet meer dan een routinewerkje.

Los endemoniados del ring

1964 | Sportfilm

Mexico 1964. Sportfilm van Alfredo B. Crevenna. Met o.a. 'Karloff' Lagarde, René 'Copetes' Guajardo, Armando Silvestre en Emily Cranz.

Twee worstelaars raken betrokken bij een mafiazaak. Ze zoeken de moordenaars van hun manager. Een van de vele films over vrij worstelen, die destijds zo in de mode waren. Het script stelt weinig voor; het verhaal bestaat slechts uit verschillende gevechten. Eerste van twee films; de opvolger is LA MANO QUE SE APRIETA.

La cigüeña distraida

1964 | Komedie

Mexico 1964. Komedie van Emilio Gómez Muriel. Met o.a. 'Viruta', 'Capulina', Rosa María Vázquez en Emily Cranz.

Twee mannen, de ene arm en de andere rijk, hebben beiden een kind gekregen. Als ze hun kinderen in het ziekenhuis ophalen, ontstaat er verwarring en er vindt een verwisseling plaats. Elk neemt het kind van de ander mee. Viruta en Capulina zijn nauwelijks overtuigend in deze zwakke komedie.

Frente al destino

1963 | Komedie

Mexico 1963. Komedie van Juan J. Ortega. Met o.a. Rafael Bertrand, Germán Robles, Fanny Cano en Emily Cranz.

Nadat hij al het geld dat hij bezit van de bank gehaald heeft schiet een man zijn vrouw en haar minnaar dood, waarna hij een wanhopige vluchtpoging doet. Uiteindelijk blijkt alles een boze droom geweest te zijn. Duidelijk geïnspireerd door THE WOMAN IN THE WINDOW van Fritz Lang. Redelijk overtuigend en vrij goed gespeeld, met goede decors.

Las chivas ralladas

1962 | Komedie, Sportfilm

Mexico 1962. Komedie van Manuel Muñoz. Met o.a. Clavillazo, Dacia González, Emily Cranz en Sara García.

De geschiedenis van een voetbalelftal en zijn prachtige overwinning op een Braziliaanse ploeg. Gefilmd ter meerdere glorie en vermaak van de voetbalclub Guadalajara, die verschillende keren kampioen werd. Zonder meer onuitstaanbaar. Er is ook nog een vervolg gemaakt: LOS FENOMENAS DEL FUTBOL.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Emily Cranz op televisie komt.

Reageer