John Bates

Acteur, Scenarist

John Bates is acteur en scenarist.
Er zijn 6 films gevonden.

Wisconsin Death Trip

1999 |

Verenigd Koninkrijk/Verenigde Staten 1999. James Marsh. Met o.a. John Bates, Zeke Dasho, Marilyn White, Jo Vukelich en Marcus Monroe.

Animal instincts III

1996 | Thriller, Erotiek

Verenigde Staten 1996. Thriller van Gregory Hippolyte. Met o.a. Anthony Lesa, John Bates, Marcus Graham, James Matthew en Wendy Schumacher.

Joanna Coles heeft een apart instinct voor zinderende seks. Ze heeft het verlangen om haar seksuele fantasieën in daden om te zetten en hierbij bekeken te worden. Alex Savage is hiervan danig onder de indruk aangezien hij zelf enorm opgewonden raakt van het gluren naar anderen. Zijn voyeuristische neigingen en haar obsessie om te worden bespied, leiden tot een gevaarlijke en veelbelovende uitbarsting van seksuele verlangens

Heavy Petting

1988 | Komedie, Drama

Verenigde Staten 1988. Komedie van Obie Benz. Met o.a. David Byrne, Sandra Bernhard, Allen Ginsberg, Ann Magnuson en Spalding Gray.

Een kijk op de seksuele moraal van de jaren 1950-1960 in de stijl van ATOMIC CAFE met interviews met beroemdheden en gelardeerd met historische filmfragmenten vol hysterie. Deze lukrake pseudo-documentaire ontbeert een sterk standpunt, maar het is moeilijk om kritiek te leveren op een film waarin zulke belangrijke `getuigen` als David Byrne, William S. Burroughs en Zoe Tamerlis (van de cultus rond MS. 45) hun mening geven over uitgaan in hun tienerjaren.

City Girl

1984 | Drama

Verenigde Staten/Canada 1984. Drama van Martha Coolidge. Met o.a. Laura Harrington, Joe Mastroianni, Carole McGill, Peter Riegert en Jim Carrington.

Een heel directe en goed in elkaar zittende film over een jonge vrouw, schitterend gespeeld door Laura Harrington, die probeert carrière te maken als fotografe, en over haar onbevredigende relaties met mannen. Een verfrissende realistische film, die op sommige momenten ook grappig is. Duidelijk een succesfilm. Peter Bogdanovich produceerde de film.

The Forest

1983 | Horror

Verenigde Staten 1983. Horror van Don Jones en Donald Jones. Met o.a. Dean Russell, Michael Brody, Elaine Warner, John Batis en Ann Wilkinson.

Een moordlustige maniak, ruziënde stelletjes en wat spoken zitten elkaar achterna in de bossen. Goedkope en vaak lachwekkende horrorfilm met af en toe schilderachtige locaties.

Blood Shack

1971 |

Verenigde Staten 1971. Ray Dennis Steckler. Met o.a. Laurel Spring, John Bates, Jason Wayne, Ron Haydock en Carolyn Brandt.

Een moordlustige maniak, ruziënde stelletjes en wat spoken zitten elkaar achterna in de bossen. Goedkope en vaak lachwekkende horrorfilm met af en toe schilderachtige locaties.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer John Bates op televisie komt.

Reageer