Frank Stewart

Acteur

Frank Stewart is acteur.
Er zijn 6 films gevonden.

Enrapture

1989 | Erotiek, Thriller

Canada 1989. Erotiek van Chuck Vincent. Met o.a. Kevin Thomsen, Ona Simms, Harvey Siegel, Richard Parnes en Tracey Adams.

Werkloze acteur Thomsen is limousine-chauffeur bij het bedrijf van zijn broer. Hij rijdt de aantrekkelijke gade Simms van bankier Siegel rond, die hem op menig erotisch spektakel op de achterbank trakteert, wat hij kan volgen in de achteruitkijkspiegel. Dan wordt haar lijk gevonden in een afvalbak en Thomsen wordt verdacht. Als Siegel tijdens de rit vermoord wordt, zit Thomsen aan alle kanten fout - niemand wil hem meer geloven, zelfs zijn eigen broer niet. Een weinig originele erotische thriller, die algauw verveelt. Regisseur Vincent is in werkelijkheid Mark Ubell en Blaisdell is in werkelijkheid Tracey Adams. Voor dit geschuif met namen is ongetwijfeld een reden.

Death Collector

1989 | Sciencefiction, Actiefilm, Western

Verenigde Staten 1989. Sciencefiction van Tom Gniazdowski. Met o.a. Daniel Chapman, Ruth Collins, Karen Rizzo, Loren Blackwell en John Scott.

Deze combinatie van SF, western, satire en actie is traag in elk van de uitgeprobeerde genres. In een door armoede getroffen toekomstige maatschappij, vecht een zingende cowboy tegen zijn oude vijand, een verzekeringsmagnaat, die sinds de economische crisis de machtigste man in de stad is. Een low-budget film, gemaakt in het Amerikaanse Connecticut.

Cemetery High

1989 | Horror, Komedie

Verenigde Staten 1989. Horror van Bechard. Met o.a. Debi Thibeault, Karen Nielsen, Lisa Schmidt, Simone en Ruth Collins.

Een bloederige horror-komedie over vier potige vigilante- dames die net van school zijn en zich met geweld keren tegen 'mannelijke onderdrukkers'. Zij krijgen hulp van de wulpse Collins, die de slachtoffers moet uitlokken. Ouderwets en saai. Reeds in 1987 geschoten, maar op de plank gebleven totdat de film direct op video uitkwam. Ook bekend als ASSAULT OF THE KILLER BIMBOS.

Sexpot

1988 | Komedie, Erotiek

Verenigde Staten 1988. Komedie van Chuck Vincent. Met o.a. Ruth Collins, Gregory Patrick, Joyce Lyons, Frank Stewart en Jane Hamilton.

Collins geeft een overdreven Monroe-imitatie als betoverende weduwe, die rijke oude mannen huwt om ze daarna om zeep te helpen. Alleen tegen een jonge gigolo is ze niet opgewassen. Deze met weinig geld gemaakte klucht is een herverfilming van het nauwelijks bekende soft-pornowerkje MRS. BARRINGTON uit 1974, eveneens van regisseur Vincent. De nadruk ligt hier minder op seks en meer op de tot in het groteske overdreven komiekdoenerij, waarbij de acteurs dikwijls direct in de camera praten.

Psychos in Love

1988 | Thriller, Horror, Erotiek

Verenigde Staten 1988. Thriller van Carmine Capobianco. Met o.a. Carmine Capobianco, Debi Thibault, Cecilia Wilde, Frank Stewart en Ruth Collins.

Een parodie op de slasher-films in documentaire stijl, waarin het liefdesverhaal tussen twee massamoordenaars in beeld wordt gebracht. Een frustrerende film, omdat er briljante gags en vertolkingen gebruikt worden in een bloederig, stuurloos verhaal. Bovendien wordt elke gelegenheid aangegrepen om ontklede vrouwen te laten zien. Nadat de film op de thuisvideo in première was gegaan, werd een opnieuw gemonteerde versie van PSYCHOS IN LOVE in de bioscopen vertoond. Deze recensie heeft betrekking op de originele versie.

Galactic Gigolo

1988 | Sciencefiction, Komedie

Verenigde Staten 1988. Sciencefiction van Gorman Bechard. Met o.a. Carmine Capobianco, Debi Thibeault, Ruth Collins, Angela Nicholas en Frank Stewart.

Ergens in de ruimte is een planeet, die niet bewoond wordt door mensachtige aliens, maar door groente-achtige vegetaties. In deze amateuristische SF-komedie neemt een broccoli-plant een menselijke gedaante aan en tijdens zijn twee weken durende vakantie in Connecticut probeert hij zoveel mogelijk vrouwen te versieren. Pijnlijk onkomisch voorbeeld van regionale filmproductie.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Frank Stewart op televisie komt.

Reageer