Fabrizio Laurenti

Regisseur

Fabrizio Laurenti is regisseur.
Er zijn 3 films gevonden.

La stanza accanto

1994 | Thriller

Italië 1994. Thriller van Fabrizio Laurenti. Met o.a. Mark Benninghofen, Thomas Patrick, Mary Sellers, David Mitchell Ghilardi en Heather Prete.

Benninghofen is een briljant advocaat in Chicago. Zijn firma wil gebruik maken van zijn talent in een controversiële zaak in een plattelandsdorpje. Toevallig is het zijn geboorteplaats waar hij indertijd met plezier de rug naar toe keerde. Terwijl hij met de zaak bezig is, besluit hij tegelijkertijd de moord op zijn vriendin en enkele vrienden opnieuw te ontrafelen. Dit blijkt heel wat gevoelens los te weken in zijn omgeving. Hij wordt zelfs met de dood bedreigd. Langdradige thriller waarin de spanning ver te zoeken is. De acteurs gedragen zich alsof ze er zelf niet in geloven of niet weten waarmee ze bezig zijn. Pupi Avati schreef het en Cesare Bastelli zorgde voor de beelden.

Tre passi nel delitto

1993 | Mysterie

Italië 1993. Mysterie van Fabrizio Laurenti. Met o.a. Gioele Dix, Carlo Cartier, Dalila Di Lazzaro, Ernst Jacobi en Imma Piro.

Een driedelige miniserie over een niet als te beste advocaat, genaamd Luca Marotta (Dix), die liever niet bij een onderzoek betrokken raakt. In het eerste deel, DELITTI IMPERFETTI, ontvangt Luca een telefoontje van een voormalige schoolvriendin, een rijke en beeldschone vrouw die met een schilder samenwoont. De schilder verdween maar was tevens de laatste die een psychoanalist in levende lijve zag, die daarna werd vermoord. In het tweede deel, CHERCHEZ LA FEMME, ontmoet Luca per toeval een oude vriend die denkt dat zijn vrouw een affaire heeft. Wanneer de vriend wordt vermoord, ondervraagt Luca zijn vrouw en krijgt met een hele reeks moorden te maken. In het laatste deel, VILLA MALTRAVERSI, wordt een vrouw vermoord in de badkuip van een luxe villa, van een rijke familie. Eerst is een loodgieter de verdachte maar Luca ontdekt dat een grote erfenis een rol speelt, en de broers Maltraversi worden verdacht. Scenario van o.a. Laura Toscano en Franco Marotta.

Witchery

1989 | Horror

Italië/Verenigde Staten 1989. Horror van Fabrizio Laurenti. Met o.a. David Hasselhoff, Linda Blair, Catherine Hickland, Annie Ross en Hildegard Knef.

Een overleden filmster (Knef) spookt in een hotel op een eiland voor de kust van Massachussets. De gasten kunnen niet weg vanwege een storm. Ze worden één voor één afgemaakt. Een standaard plot in deze vervelende bloederige thriller. Hij werd opgenomen in de V.S. met een Engels dialoog. Laurenti gebruikte het pseudoniem van Martin Newlin.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Fabrizio Laurenti op televisie komt.

Reageer