Chris Norr

Cameraman

Chris Norr is cameraman.
Er zijn 2 films en 1 serie gevonden.

Gotham

2014 | Televisieserie, Misdaad, Drama, Thriller

Verenigde Staten 2014. Televisieserie van Bruno Heller. Met o.a. Ben McKenzie, Donal Logue, David Mazouz, Zabryna Guevara en Sean Pertwee.

De ouders van de jonge Bruce Wayne worden in een steegje in de fictieve stad Gotham voor zijn ogen neergeschoten. Al snel is de nieuwe politie-inspecteur James Gordon ter plekke. Zou de moord iets met gangsterbaas Falcone te maken hebben? Mooi vormgegeven televisieserie over de stad Gotham, voordat Batman er de misdaad bestreed. Catwoman, The Penguin en Poison Ivy lopen er al rond. De stad oogt goor en grimmig. De toon is serieus.

Sinister

2012 | Horror, Mysterie

Verenigde Staten 2012. Horror van Scott Derrickson. Met o.a. Ethan Hawke, Juliet Rylance, Fred Dalton Thompson, James Ransone en Vincent D'Onofrio.

Horrorthriller van Scott Derrickson over man die op oude filmbanden gruwelijke moorden ziet en vervolgens zelf geterroriseerd wordt.

Timeless

1996 | Komedie, Romantiek, Misdaad, Drama

Verenigde Staten 1996. Komedie van Chris Hart. Met o.a. Peter Byrne, Melissa Duge, Joe Hart, Jim Cronin en Michael Griffiths.

Een onafhankelijke lowbudgetfilm waarin Terry (Byrne), een jongen uit New York, die voor een paar kruimeldieven werkt, verliefd wordt op Lyrica (Duge), de mishandelde vriendin van een jonge gangster (Griffith). Met zijn tweeën proberen ze een nieuw leven te beginnen. Schrijver/producent/regisseur/monteur Chris Hart probeert een zekere fijngevoeligheid en tederheid in de film te brengen, deels via ongedwongen, natuurlijk acteren maar voornamelijk door impressionistisch camerawerk en uiterst poëtische beelden. De een zal het betoverend vinden, de ander ronduit saai. Het camerawerk is van Chris Norr.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Chris Norr op televisie komt.

Reageer