Hilda Gobbi is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Ein Irres Feeling

1984 | Actiefilm, Erotiek, Muziek, Familiefilm

Duitsland 1984. Actiefilm van Niki Müllerschön en Nikolai Müllerschön. Met o.a. Lawrence Tosh, Albrecht von Weech, Helmuth von Grolman, Sina Karvan en Alexandra Beau.

Drie jonge meisjes, Tina (Karven), Julie (Beau), en Alfa (Linn), op zoek naar liefde en seks, ontmoeten drie vrienden, die ervan dromen in Zuid-Frankrijk aan een bowlingtoernooi deel te nemen. Ze hebben geen geld, maar de vader van een van de meisjes is rijk, dus worden er contacten gelegd. Na veel verwarring slaagt het plan zelfs. Het scenario is van Florian Burg en Rolf Kainzbauer. Het camerawerk is van Franz X. Lederle.

Ferien mit Piroschka

1965 | Romantiek

Oostenrijk/Duitsland 1965. Romantiek van Franz Josef Gottlieb. Met o.a. Götz George, Marie Versini, Dietmar Schönherr, Gisela Uhlen en Terry Torday.

Een jonge playboy (George) uit Hamburg moet voor de stoeterij van de familie paarden inkopen in Hongarije. Dat komt hem goed uit, want dan kan hij zich even losweken van zijn vriendin (seks- ster Torday, die hevig d'r best doet jong te lijken in de serieuzere rol die zij toebedeeld kreeg van haar echtgenoot- regisseur). George begint een romance met een plaatselijke schoonheid, maar zijn vriendin die hem achterna reist, weet hem jaloers te maken door vriendschap te sluiten met een reisleider. Eind goed al goed. Voorwaar een onbenullige film.

Hannibál tanár úr

1956 | Drama

Hongarije 1956. Drama van Zoltàn Fábri. Met o.a. Ern[KA11]o Szabó, Manyi Kiss, Zoltàn Maklàry, Noémi Apor en Mihály Selmeczi.

Als een leraar een theorie publiceert die de visie op de geschiedenis van de Romeinen wel eens zou kunnen wijzigen, wordt hij aanvankelijk bejubeld. Nadat het parlement het essay echter als geschiedvervalsing en verraad bestempelt, ontstaat er een hetze tegen hem. Desondanks houdt hij stand en moet hij dat met de dood bekopen. Zoals in meer films voert Fábri een doorsnee-burgerman op, die door omstandigheden uitgroeit tot een held. De sfeer in de film die vóór WO II speelt, kwam akelig dicht in de buurt van de actualiteit van Hongarije in 1956. Inmiddels een klassieker geworden. Scenario van de regisseur, Istvàn Gyenes en Peter Szasz naar de roman van Ferenc Mora, die in het Frans verscheen onder titel Hannibal ressuscité des morts. Camerawerk van Ferenc Szecsenyi.