Sandra da Fonseca

Producer

Sandra da Fonseca is producer.
Er zijn 2 films gevonden.

Jeune femme

2017 | Drama

Frankrijk 2017. Drama van Léonor Serraille. Met o.a. Laetitia Dosch, Souleymane Seye Ndiaye, Grégoire Monsaingeon, Jean-Christophe Folly en Nathalie Richard.

Coming-of-ageverhaal over de 31-jarige Paula, wier leven dreigt te ontsporen nadat haar oudere minnaar het na tien jaar uitmaakt. Debuutfilm van Serraille, waarin ze laat zien dat het voor de verwende en drammerige Paula niet eenvoudig is om zich aan te passen aan de nieuwe situatie. Dat deze jonge vrouw geen gemakkelijk personage is om je mee te identificeren, werkt wonderwel in deze fijn schurende film. Want hoewel haar kinderlijke en egocentrische gedrag aanvankelijk irriteert, leef je uiteindelijk toch met haar mee. In 2017 uitgeroepen tot beste debuutfilm op het filmfestival van Cannes.

As I Open My Eyes

2015 | Drama

Tunesië/Frankrijk/België/Verenigde Arabische Emiraten 2015. Drama van Leyla Bouzid. Met o.a. Baya Medhaffer, Ghalia Benali, Montassar Ayari en Lassaad Jamoussi.

Tunis, zomer 2010, een half jaar voor het uitbreken van de Jasmijnrevolutie. De jongvolwassen Farah (Medhaffer) is zangeres in een rockbandje dat protestliederen zingt, tot wanhoop van haar bezorgde moeder. Die ziet liever dat haar dochter medicijnen gaat studeren. Een coming of age-parabel over het oude en nieuwe Tunesië, verteld vanuit vrouwelijk perspectief. Meer dan prima debuut met veel levendige en melancholische muziek én een belangrijke film voor de piepjonge democratie die z'n filmcultuur (her)uitvindt. Maar ook een beetje gezwollen in z'n dramatiek.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Sandra da Fonseca op televisie komt.

Reageer