Warwick Moss

Acteur

Warwick Moss is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Blue Murder

1995 | Misdaad, Mysterie

Australië 1995. Misdaad van Michael Jenkins. Met o.a. Richard Roxburgh, Tony Martin, Steve Bastoni, Gary Day en Steve Jacobs.

Na een mislukte roofoverval wordt de op borgtocht vrijgelaten Ned (Martin) terug opgepakt. Hij wordt murw geslagen door inspecteur Rogerson (Roxburgh) die hem voor de keuze zet: met hem samenwerken of voor lange tijd achter de tralies. Dan blijkt dat de zo gerespecteerde Rogerson in werkelijkheid een drugnet leidt en het is daar dat Ned hem moet helpen. Samen bereiken ze de top, ongenaakbaar, tot een onkreukbare detective, Drury (Bastoni), lucht van hen krijgt. De twintig jaar durende heerschappij van een politieman over een uitgebreid drugnet in Australië deed destijds heel wat stof opwaaien. De film is haast documentair opgebouwd rond het gevecht in de schaduw tussen Rogerson en Drury. Ian David baseerde zijn scenario op de boeken Line Of Fire-The Biography Of Michael Drury van Darren Goodsir en Neddy van Arthur Stanley Smith en Tom Noble. Martin McGrath blikte het in. Wordt uitgezonden in twee of vier delen.

Lizard King

1988 | Drama

Australië/Frankrijk 1988. Drama van Geoffrey Nottage. Met o.a. Marie-Christine Barrault, John Hargreaves, Manuel De La Roche, Chris O'Shea en Michael Sharp.

Aumond in de rol van een Franse moeder wier avontuurlijke zoon René op een tocht door de Australische woestijn verdwenen is. Ze vertrekt uit Parijs naar Sidney, maar moet helaas na een frustrerende zoektocht met Hargreaves, een ongebolsterde jager, onverrichter zake terugkeren totdat ze vlak voor haar vertrek een vreemd briefje van hem krijgt waarin staat dat haar zoon toch in leven zou zijn. Een film over twee verschillende werelden: het verfijnde Frankrijk en het ruwe Australië met een forse knipoog naar CROCODILE DUNDEE, maar is het beslist niet.

Kiss the Night

1988 | Thriller, Erotiek

Verenigde Staten 1988. Thriller van James Ricketson. Met o.a. Patsy Stephens, Warwick Moss en Garry Aron Cook.

Een niet onaardig verhaal over een hoertje dat verliefd wordt op een van haar klanten maar uiteindelijk beseft dat hij haar slechts als object gebruikt. Sfeervolle exploitation-film die zichzelf respecteert, maar uitmunt in irrelevantie en oppervlakkigheid.

Au bout de l'espoir

1987 | Avonturenfilm, Drama

Frankrijk 1987. Avonturenfilm van Geoffrey Nottage. Met o.a. Marie-Christine Barrault, John Hargreaves, Helen James, Manuel De La Roche en Sarah De Teliga.

Een jonge, onervaren Fransman wil de Australische woestijn doorkruisen, maar raakt daarbij verdwaald. Dat veroorzaakt aardig wat emoties in Frankrijk, vooral bij zijn moeder. De in Australië opgenomen beelden zijn fraai, maar veel meer dan dat heeft deze film niet te bieden.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Warwick Moss op televisie komt.

Reageer