Eric Vu An

Acteur

Eric Vu An is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Tout va bien, c'est Noël

2002 | Drama, Familiefilm

Frankrijk 2002. Drama van Laurent Dussaux. Met o.a. Marthe Keller, Pierre Arditi, Julien Boisselier, Charlotte Valandrey en Jérôme Robart.

Omdat het over een paar dagen kerst is, komen de inmiddels volwassen kinderen logeren bij hun moeder Jacqueline (Keller) in haar landhuis. Jacqueline die rond de vijftig is, treft de voorbereidingen en wordt daarbij geholpen door haar oude vriend Maxime (Sorel), die haar een huwelijksaanzoek zal doen. Voor het zover is, komen er goed gekoesterde familiegeheimen boven water, worden oude wonden opgereten en ontstaan er woordenwisselingen. De oudste zoon Gauthier (Boisselier), die het familiebedrijf heeft overgenomen, kibbelt met zijn vrouw Christine (Valandrey), dochter St[KA1]ephanie (Voisin) wil niet laten merken dat haar relatie uit is en sleept studievriend Antoine (Deutsch) mee en zoon Sylvain (Robart) heeft zich sedert het overlijden van zijn vader niet meer vertoond, omdat hij homo is. Hij besluit echter uit de kast te komen en zijn vriend John (Vu An) voor te stellen. Tenslotte realiseert Jacqueline zich dat ze niet echt om Maxime geeft en merkt ze dat ze veel meer op de vriend van de familie, Joachim (Arditi), gesteld is. Ondanks de chaos wordt het natuurlijk gewoon kerstmis en inderdaad gaat het goed, want de film heeft een happy end. Het scenario van Mireille Lanteri is geen toonbeeld van originele invallen en de veteranen Arditi en Keller spelen de jongelui een klein beetje van het scherm. Het camerawerk is van Paco Wiser.

Katia et Volodia

1989 | Biografie

SU/Frankrijk 1989. Biografie van Dominique Delouche. Met o.a. Ekaterina Maximova, Katia, Vladimir Vlassiliev, Volodia en Eric Vu An.

Dominique Delouche filmde het beroemdste paar van de klassieke dans. Op het toneel van het Bolstoj-theater, bij de repetities, in hun 'datcha' of in het klooster van Novo Dievitchi. Daarnaast is gebruik gemaakt van archiefbeelden. Zo laat hij de kijker opnieuw het dagelijks leven van deze twee artiesten beleven. Een strakke regie, mooie opnamen van Daniel Vogel en een camera met een duidelijke voorliefde voor de fraaie arabesken.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Eric Vu An op televisie komt.

Reageer