Joe Layton

Regisseur, Producer

Joe Layton is regisseur en producer.
Er zijn 4 films gevonden.

Richard Pryor Live on the Sunset Strip

1982 | Komedie, Documentaire

Verenigde Staten 1982. Komedie van Joe Layton en Joe Cayton.

Pryor over Afrika, seks, advocaten, zijn vrouw, seks, Italiaanse gangsters, meer seks en onvermijdelijk vreemdgaan. Soms is het leuk, soms niet..., maar het publiek zie je altijd dubbelslaan van het lachen.

The Star Wars Holiday Special

1978 | Sciencefiction, Animatie, Avonturenfilm, Familiefilm

Verenigde Staten 1978. Sciencefiction van Steve Binder. Met o.a. Mark Hamill, Carrie Fisher, Harrison Ford, Peter Mayhew en Mickey Morton.

VV.

The Littlest Angel

1969 | Komedie

Verenigde Staten 1969. Komedie van Joe Layton en Walter C. Miller. Met o.a. Johnny Whitaker, Fred Gwynne, Cab Galloway, E.G. Marshall en John McGiver.

Michael, een schaapherdersjongen, komt de Hemel binnen maar heeft enige noten op zijn zang alvorens de 'Kleinste Engel' te worden. Hij wordt daarbij vaderlijk terzijde gestaan door Patience, de Bewaarengel. Een heerlijke komedie.

Androcles and the Lion

1967 | Muziek

Verenigde Staten 1967. Muziek van Joe Layton. Met o.a. Norman Wisdom, Noel Coward, Ed Ames, Inga Swenson en Geoffrey Holder.

Een christelijke slaaf wordt voor de leeuwen gegooid, maar overleeft het omdat het beest in hem de man herkent die ooit een doorn uit zijn poot heeft gehaald. Deze musical-versie van Richard Rodgers naar een toneelstuk van Shaw, is een stroeve combinatie van religieuze discussies en liedjes. Hoewel direct geschreven voor tv, is het toch een erg theatrale produktie. De belangrijkste pluspunten zijn de redelijke muziek en de goede acteerprestaties van de perfect gecaste Norman Wisdom en Noel Coward als Androcles en Caesar.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Joe Layton op televisie komt.

Reageer