Wylie Watson

Acteur

Wylie Watson is acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

Whisky Galore!

1949 | Komedie, Misdaad

Verenigd Koninkrijk 1949. Komedie van Alexander Mackendrick. Met o.a. Basil Radford, Joan Greenwood, Catherine Lacey, Jean Cadel en Gordon Jackson.

Een Engelse politieman moet voorkomen dat Schotse eilandbewoners zich meester maken van een lading aangespoelde whiskyvaten. De Schotten, die door de oorlog op een droogje zitten, laten zich zo'n buitenkansje echter niet zo maar ontnemen.

Don't Take It to Heart

1945 | Komedie

Verenigd Koninkrijk 1945. Komedie van Jeffrey Dell en Jeffrey Bell. Met o.a. Richard Greene, Ernest Thesiger, Patricia Medina, Ronald Squire en Richard Bird.

Vriendelijk-romantisch komedietje over spookkasteel; Green helpt Medina en dorpsbewoners tegen gierige landeigenaar.

Tawny Pipit

1944 | Komedie, Oorlogsfilm

Verenigd Koninkrijk 1944. Komedie van Bernard Miles en Charles Saunders. Met o.a. Bernard Miles, Rosamund John, Jean Gillie, Christopher Steele en Lucie Mannheim.

Bijna te keurige kleine komedie over het rustige, landelijke leven in een Engels dorpje tijdens de oorlog. Een herstellende piloot, een verpleegster en een dorpspastoor redden het leven van een... koppel zeldzame vogels die er hun nest hebben gebouwd! Geschreven, geregiseerd en vertolkt door Sir Bernard Miles, de latere stichter van het Londense Mermaid Theatre. Kan als voorloper beschouwd worden van de zogeheten Ealing-filmschool.

The Saint Meets the Tiger

1943 | Mysterie, Thriller

Verenigd Koninkrijk 1943. Mysterie van Paul L. Stein. Met o.a. Hugh Sinclair, Jean Gillie, Clifford Evans, Wylie Watson en Dennis Arundell.

In deze ondergeschikte film ontspint zich een intellectueel duel tussen 'The Saint' en de gangster 'Tiger' over een complot rond een niet-bestaande goudmijn. Losjes gebaseerd op het eerste 'The Saint'-verhaal van Charteris.

Please Teacher

1937 | Komedie

Verenigd Koninkrijk 1937. Komedie van Stafford Dickens. Met o.a. Bobby Howes, Rene Ray, Wylie Watson, Bertha Belmore en Vera Pearce.

Een berooide playboy maakt kans op een fortuin als hij een borstbeeld van Napoleon kan vinden dat zich in een meisjesschool bevindt. Een zeer geslaagde filmversie van het gelijknamige toneelstuk. Howes was een knappe komedie-acteur en mimespeler en het is jammer dat zijn innemende persoonlijkheid niet vaker in films is gebruikt.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Wylie Watson op televisie komt.

Reageer