Sara Montes

Acteur

Sara Montes is acteur.
Er zijn 9 films gevonden.

Voy de gallo

1962 | Komedie, Drama

Mexico 1962. Komedie van Ramón Pereda. Met o.a. María Antonieta Pons, Dagoberto Rodríguez, Antonio Maciel en Sara Montes.

Door een misverstand ziet een aanstaande bruid haar geluk vernietigd. Ze compromitteert zich met een oude rijkaard om haar vermeende schande te verbergen. De overvloed aan liedjes laat voor de ontwikkeling van de luchtige intrige weinig ruimte over.

Los Muertos no hablan

1956 | Avonturenfilm

Mexico 1956. Avonturenfilm van Jaime Salvador. Met o.a. Antonio Aguilar, Flor Silvestre, Rina Valdarno en Sara Montes.

'El Rayo' heeft het deze keer gemunt op de levensgevaarlijke bandiet 'Alma Negra'. De negende en laatste film van 'El Rayo' en net zo deerniswekkend als al zijn voorgangers.

La Guarida del buitre

1956 | Avonturenfilm

Mexico 1956. Avonturenfilm van Jaime Salvador. Met o.a. Antonio Aguilar, Sara Montes, Lola Casanova en Esther Luquín.

De agenten 'El Rayo' en 'El Tejón' moeten het thans opnemen tegen de bloeddorstige bende van 'El Buitre'. Zevende avontuur van 'El Rayo' en net zo matig als alle voorgaande.

La Mujer de dos caras

1955 | Drama

Mexico 1955. Drama van Miguel M. Delgado. Met o.a. Elsa Aguirre, Armando Silvestre, José Baviera en Sara Montes.

Een vrouw elektrocuteert haar man als zij erachter is gekomen dat hij haar bedriegt en er met zijn minnares vandoor wil gaan. Wat een doffe ellende haalt een man zich op de hals als hij verliefd wordt op een mooie en ambitieuze vrouw.

Música, espuelas y amor

1954 | Komedie

Mexico 1954. Komedie van Ramón Peón. Met o.a. Antonio Aguilar, Evangelina Elizondo, Sara Montes en Elda Peralta.

Een ranchero stuurt zijn dochter naar de stad om piano te studeren, maar als zij haar debuut maakt als orkestleidster, zangeres en danseres in een musical, komt haar vader haar weer terughalen. Een soort vaudeville, maar dan van het platteland.

La Barranca de la Muerte

1954 | Western

Mexico 1954. Western van Jaime Salvador. Met o.a. Antonio Aguilar, Sara Montes, Agustín Isunza en Guillermina Téllez Girón.

Een agent van de federale politie neemt de taak op zich om een lading door de 'Dodenvallei' te vervoeren. Nog nimmer is iemand levend uit de vallei gekomen door de overvallen van een gevreesd bandiet. Goede rol van Antonio Aguilar.

Nosotras las taquígrafas

1950 | Drama

Mexico 1950. Drama van Emilio Gómez Muriel. Met o.a. Alma Rosa Aguirre, Lilia del Valle, Blanca de Castejón en Sara Montes.

De avonturen van zeven secretaresses die bij hetzelfde bedrijf werken. Muriel wilde zóveel vertellen, dat de kijker op het laatst niet meer weet van wie nou het kind was en van wie de minnaar - naast vele andere ongerijmdheden, natuurlijk.

Dos gallos de pelea

1949 | Komedie

Mexico 1949. Komedie van Raúl de Anda. Met o.a. Luis Aguilar, Rosita Quintana, Dagoberto Rodriguez en Sara Montes.

Twee neven zetten de boel op stelten bij het in ontvangst nemen van een erfenis. Zij worden gearresteerd en gedwongen de straten te vegen. Deze zeer slechte komedie lijkt erg veel op El Tenorio van Zorilla.

El Muchacho alegre

1947 | Drama

Mexico 1947. Drama van Alejandro Galindo. Met o.a. Luis Aguilar, Sara Montes en Víctor Parra.

Een man vermoordt iemand en maakt dat zijn boezemvriend wordt verdacht. Hoewel het verhaal een beetje naïef is, is de film van een zeer behoorlijk niveau.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Sara Montes op televisie komt.

Reageer