Sandra Giles

Acteur

Sandra Giles is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Crazy Times

1981 | Romantiek, Avonturenfilm

Verenigde Staten 1981. Romantiek van Lee Philips. Met o.a. Michael Paré, David Caruso, Ray Liotta, Talia Balsam en Annette McCarthy.

Nostalgische, maar nogal onaantrekkelijke kijk op drie tieners die samen de goede tijden in 1955 beleven.

Flareup

1969 | Misdaad, Drama, Thriller

Verenigde Staten 1969. Misdaad van James Neilson. Met o.a. Raquel Welch, James Stacy, Luke Askew, Don Chastain en Ron Rifkin.

Go-go-danseres Raquel wordt op weg van Las Vegas naar L.A. lastig gevallen door de psychopatische ex-man van haar vriendin die haar de schuld geeft van het mislukken van zijn huwelijk. Snel melodrama profiteert van goed locatiewerk. Scenario van Mark Rodgers. Camerawerk van Andrew J. McIntyre.

Daddy-O

1959 | Misdaad

Verenigde Staten 1959. Misdaad van Lou Place. Met o.a. Dick Contino, Sandra Giles, Bruno DeSoto, Gloria Victor en Ron McNeil.

Bandieten huren vrachtwagenchauffeur-zanger Contino in om hun vluchtauto te besturen. Deze belachelijke film is te gek voor woorden, maar saaie, brave burgers vinden hem toch behoorlijk 'kek'. Ook bekend als OUT ON PROBATION.

A Lust To Kill

1957 | Western

Verenigde Staten 1957. Western van Oliver Drake. Met o.a. Jim Davis, Don Megowan, Gerald Milton, Allison Hayes en Tom Turner.

Dit was een van de laatste malen dat Drake iets in westerns deed. En dit is zeker geen goede. De produktie is zo armetierig dat zelfs in een tijd waarin nog maar tachtig westerns in één jaar gemaakt werden, deze geen plaats vond op de markt, en pas in 1960 uitgebracht kon worden toen de produktie naar dertig per jaar was teruggelopen. Sam Rocca en Tom Hubbard schreven het script en Glenn McWilliams was de cameraman voor de producenten A.R. Milton en Patrick Betz.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Sandra Giles op televisie komt.

Reageer