Sven Methling

Regisseur

Sven Methling is regisseur.
Er zijn 9 films gevonden.

Vildbassen

1994 | Komedie, Familiefilm

Denemarken 1994. Komedie van Sven Methling. Met o.a. Robert Hansen, Dick Kaysoe, Viggo Sommer en Sofie Lassen-Kahlke.

Deense Dik Trom-geschiedenis over Torben, een jonge wildebras, die rodeo rijdt op een stier en een vlieger oplaat met zijn zusje als tegengewicht. Als er iets misloopt, is het nooit zijn schuld. Als hij echter verantwoordelijk wordt gehouden voor de grootste vechtpartij in de stad en het voor deze keer niet gedaan heeft, besluit hij een eindgevecht aan te gaan met de grootste leugenaar van de stad. Regisseur Methling heeft menige kinderfilm op zijn naam staan en deze film met een scenario van Pater Bay doet niet onder voor zijn andere werk. Genietbaar voor een publiek van 8 tot 88, maar het is natuurlijk wel behoorlijk kinderachtig. Camerawerk van Peter Roos.

Rascal

1994 |

Denemarken 1994. Sven Methling. Met o.a. Viggo Sommer, Dick Kaysoe en Robert Hansen.

Torben wordt door iedereen Wildebras genoemd. En dat is niet voor niets, want steeds weer werkt hij zich behoorlijk in de nesten. En natuurlijk ligt dat nooit aan hem, maar krijgt hij wel altijd de schuld! Als Torben en zijn vrienden het opnemen tegen de plaatselijke slechterik, beginnen de problemen pas echt...

Krummerne 3 - fars gode idé

1994 | Familiefilm, Komedie, Misdaad

Denemarken 1994. Familiefilm van Sven Methling. Met o.a. Dick Kaysø, Karen-Lise Mynster, Benjamin Rothenborg Vibe, Line Kruse en Lukas Forchhammer.

Een derde vervolg op de veelbewogen avonturen van Krumme (Vibe). De familie Krumborg gaat tijdelijk bivakkeren in een flat, die boven de woning van de humeurige mevrouw Olsen (Reimer) gelegen is. De vriend van zusje Stine (Kruse) komt terug van een vakantie in Frankrijk en houdt er een aanstellerig spraakje op na, terwijl de kleine Grunk (Forchhammer) al zijn kameraadjes van de kleuterschool in de flat laat spelen. Ondertussen willen boeven Boris (Schr[KL23]der) en Ivan (Friis-Mikkelsen) inbreken in alle flats, maar hebben zij buiten de waard gerekend met Krumme en zijn vriendjes die net buiten aan het voetballen zijn. Het scenario vol slapstick van John Stefan Olsen is gebaseerd op het jeugdboek van Thøger Birkeland. Het camerawerk is van Peter Roos.

Crumbs III

1994 | Familiefilm

Denemarken 1994. Familiefilm van Sven Methling. Met o.a. Karen-Lise Mynster, Dick Kaysoe en Benjamin Rothenborg Vibe.

Moeder Krumborg wil de vloer opnieuw vernissen waardoor de familie tijdelijk het appartement boven mevrouw Olsen betrekt. Boris en Ivan zijn van plan om bij alle appartementen in te breken, terwijl Krumme en zijn vrienden voetballen

The Crumbs II

1992 | Komedie

Denemarken 1992. Komedie van Sven Methling. Met o.a. Karen-Lise, Dick Kaysoe en Laus Hoybye.

Crumb, de dertienjarige held van de knotsgekke familie Krumborg, beleeft opnieuw dolle avonturen. Via zijn ondeugende vriend Tom komt Crumb terecht in het wereldje van paardenrennen en zet hij zijn eerste stappen als jockey

Krummerne 2: Stakkels Krumme

1992 | Komedie, Familiefilm

Denemarken 1992. Komedie van Sven Methling. Met o.a. Laus Høybye, Dick Kaysø, Karen-Lise Mynster, Line Kruse en Lukas Forchhammer.

In dit op zichzelf staande vervolg gaat de dertien-jarige Krumme (H[KL23]ybye) met zijn vriend Tom (Potalivo) gokken op de paarden om voor de naderende kerstdagen een extra centje te verdienen. Aangezien hij op het verkeerde paard wedt, is Krumme verplicht zelf aan een paardenrace als jockey deel te nemen. De bankrovers, Ivan (Friis-Mikkelsen) en Boris (Schrøder), uit het vorige deel zijn ook weer van de partij. Het scenario is van John Stefan Olsen naar het jeugdboek van Thøger Birkeland. Het camerawerk is van Peter Roos. Nog meer van hetzelfde en er kwam nog een vervolg. Krumme wordt in de exportversie Crumbs genoemd.

Krummerne

1991 | Familiefilm, Avonturenfilm, Drama

Denemarken 1991. Familiefilm van Sven Methling. Met o.a. Laus Høybye, Dick Kaysøe, Karen-Lise Mynster, Peter Schrøder en Jarl Friis Mikkelsen.

Een plezierige film over een gezin waar het zoontje Mads nogal wat moet regelen. Zijn zusje plaagt hem altijd, hij moet zijn jongere broertje naar school brengen, vader is nogal onhandig en moeder moet zich voorbereiden op een examen. Op school lukt het ook niet al te best, want hij moet voortdurend bij de directeur op het matje komen en het meisje waarop hij verliefd is, heeft een ander vriendje. Maar dan komt Mads twee bankrovers op het spoor en wordt hij toch de held van het verhaal. Het scenario is van Thöger Birkeland.

De familie Crumbs

1991 | Familiefilm

Denemarken 1991. Familiefilm van Sven Methling. Met o.a. Karen-Lise Mynster, Dick Kayse, Laus Hoybye en Dick Kaysoe.

De familie Crumbs is een gewone Deense familie met drie kinderen. Vader is leraar en moeder studeert. De 11-jarige Krumme vindt dat z'n moeder te weinig tijd heeft voor hem. Toch vormen ze ondanks alle drukte een hecht gezin

Takt og tone i himmelsengen

1971 | Komedie, Erotiek

Denemarken 1971. Komedie van Sven Methling. Met o.a. Dirch Passer, Axel Strøbye, Poul Bundgaard, Clara Pontoppidan en Lone Hertz.

Een schuwe wetenschapsman kan een grote erfenis in de wacht slepen door snel te trouwen. Zijn aandacht richt zich op een kordate politie-inspectrice. Een wezenloze sekskomedie.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Sven Methling op televisie komt.

Reageer