Silvia Fournier

Acteur

Silvia Fournier is acteur.
Er zijn 11 films gevonden.

Los malditos

1965 | Western

Mexico 1965. Western van Jaime Salvador. Met o.a. Manuel López Ochoa, Silvia Fournier, David Silva en Jorge Russek.

Het vervolg op GATILLO VERDE bestaat uit de episoden Los malditos, El jinete misterioso en Muerte de Gatillo Veloz. De held neemt het weer op tegen een stel bandieten. Net als elke 'zichzelf respecterende' Mexicaanse western zeer macho.

Gatillo Veloz

1965 | Western

Mexico 1965. Western van Jaime Salvador. Met o.a. Manuel López Ochoa, Silvia Fournier, Eric del Castillo en Armando Soto la Marina.

Een beroemde revolverheld komt in een valstrik terecht die zijn eigen maten voor hem hebben opgezet. Hij rust niet voor hij wraak heeft genomen. Deze vreselijke western vol cliché's bestaat uit de episoden Gatillo Veloz, El secuestro en Duelo a muerte. Het vervolg heet LOS MALDITOS.

Rutilo el forastero

1962 | Avonturenfilm

Mexico 1962. Avonturenfilm van Miguel Morayta. Met o.a. Manuel Capetillo, Lola Casanova, Silvia Fournier en Noé Murayama.

De zoveelste Zorro-variant; de gemaskerde hoofdrolpeler doet recht zegevieren over bandieten die boerderijen overvallen en terreur uitoefenen. Niets bijzonders.

Buenos días Acapulco

1962 | Komedie, Musical

Mexico 1962. Komedie van Agustín P. Delgado. Met o.a. Viruta, Capulina, Silvia Fournier en René Cardona Jr..

Twee detectives krijgen de opdracht de zoon van een rijke miljonair te bewaken, die geroofd werd toe hij een jaar oud was. Deze onbeholpen komedie wemelt van de vervelende grappen, en verder wordt de schoonheid van de stad Alcapulco bezongen.

Mañana serán hombres

1960 | Drama

Mexico 1960. Drama van Alejandro Galindo. Met o.a. Jorge Martínez de Hoyos, Alfonso Mejía, Silvia Fournier en María Eugenia San Martín.

Een jonge regisseur haalt tijdens het opnemen van een film over opstandelingen zijn eigen ervaringen met de acteurs en de fictie van de film door elkaar. Een zeldzaam knoeierig en grotesk melodrama over de jeugd, die hier als idioot (de opstandelingen) of als fantastisch (de brave studenten en gezagsgetrouwen) bestempeld wordt. Het geheel is een moralistisch betoog.

El Mundo de los vampiros

1960 | Horror

Mexico 1960. Horror van Alfonso Corona Blake. Met o.a. Mauricio Garcés, Erna Martha Bauman, Silvia Fournier en Guillermo Murray.

Een vampier uit Transsylvanië verrijst uit de dood in Mexico om de nakomelingen van zijn voorouderlijke vijand te vernietigen. Een van de meesterwerken van de Mexicaanse fantasiefilm, die binnen zijn zelfverzonnen classicisme zeer belangwekkende en inventieve hoogtes bereikt.

El Hombre de la ametralladora

1960 | Misdaad, Drama

Mexico 1960. Misdaad van Chano Urueta. Met o.a. Fernando Casanova, Silvia Fournier, Alfonso Mejía en Rafael Bertrand.

De directrice van een kleuterschool wordt met drie van de aan haar toevertrouwde kinderen ontvoerd. Haar verloofde heeft alles gezien, maar wordt op weg naar het politiebureau aangereden door een auto. Het plot is niet slecht uitgewerkt, maar de vertolking en de decors zijn erg zwak.

Cómicos y canciones

1960 | Komedie, Misdaad

Mexico 1960. Komedie van Fernando Cortés. Met o.a. Marco Antonio Campos, Gaspar 'Capulina' Henaine, Silvia Fournier en Jaime Fernández.

Een journalist en een persfotograaf houden een interview met een beruchte misdadiger, maar verliezen de door hen gemaakte reportage. Nogal saai, ondanks de twee goed acterende hoofdrolspelers.

Azahares rojos

1960 | Drama

Mexico 1960. Drama van Alfredo B. Crevenna. Met o.a. Francisco Rabal, Teresa Velázquez, Silvia Fournier en Roberto Cañedo.

Een meisje trouwt met een invalide, uitsluitend om van zijn fortuin te kunnen genieten, terwijl hij waanzinnig veel van haar houdt; beetje bij beetje gaat zij van haar man houden. Typisch Azteeks melodrama, deze keer met komische inslag om het verzinsel wat te verlevendigen.

Jugándose la vida

1959 | Thriller

Mexico 1959. Thriller van Arturo Martínez. Met o.a. Dagoberto Rodriguez, Daniel 'Chino' Herrera, Silvia Fournier en Fanny Schiller.

De strijd tegen een netwerk van drugshandelaren. Het vervolg op SERVICIO SECRETO en de tweede film van Martínez, van hetzelfde aanvaardbare niveau als de vorige.

Estos años violentos

1959 | Drama

Mexico 1959. Drama van José Díaz Morales. Met o.a. Luz María Aguilar, Silvia Fournier, María Eugenia San Martín en Augusto Benedico.

De strijd van een arts om zijn dochter van haar drugsverslaving af te helpen. Zeer hypocriete en platvloerse film. Reactionair, hoewel het tegenovergestelde de bedoeling was.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Silvia Fournier op televisie komt.

Reageer