Manuela Kustermann

Acteur

Manuela Kustermann is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

La Castiglione

1975 | Historische film

Italië 1975. Historische film van Dante Guardamagna. Met o.a. Manuela Kustermann, Renato Mori, Roberto Bisacco en Vincenzo de Toma.

Een mini-serie van drie afleveringen, die speelt in Frankrijk in de tweede helft van de achttiende eeuw. Virginia Oldoini (Kustermann), gravin van Castiglione en nicht van de Italiaanse staatsman Cavour die haar gebruikte als diplomatiek agente kijkt, oud en alleen, terug op haar leven. Ze was de grote verleidster in Italiaanse diplomatieke dienst. Ze heeft een tijdje haar gunsten gegeven aan Napoleon III. Als haar missie volbracht is keert ze met tegenzin terug naar Piemonte. Ze probeert van alles om weer te kunnen terugkeren naar Parijs en roept tenslotte de hulp in van haar neef Cavour. Maar die ligt op sterven en daarmee vervliegt al haar hoop.

Il Delitto Matteotti

1973 | Drama

Italië 1973. Drama van Florestano Vancini. Met o.a. Franco Nero, Mario Adorf, Ricardo Cucciola, Damiano Damiani en Renzo Montagnani.

Een socialistische partijsecretaris stelt in 1924 corruptie en intimidatie van fascisten bij een verkiezingscampagne aan de kaak en wordt daarna ontvoerd en vermoord. De vriendschap tussen Mussolini en de Italiaanse koning schort het vonnis op, ondanks onweerlegbare bewijzen tijdens het proces. Er komen nieuwe verkiezingen waarbij de fascisten door dezelfde praktijken definitief aan de macht komen. Interessante, maar gortdroge historische reconstructie zonder diepergaande analyse. Bravoure- rol van Adorf als Il Duce.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Manuela Kustermann op televisie komt.

Reageer