Tibor Feldman

Acteur

Tibor Feldman is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Fast Food, Fast Women

2000 | Romantiek, Experimenteel, Komedie

Verenigde Staten/Frankrijk/Italië 2000. Romantiek van Amos Kollek. Met o.a. Louise Lasser, Robert Modica, Lonette McKee, Victor Argo en Angelica Torn.

De vijfendertig-jarige Bella (Anna Thomson) werkt als serveerster in een eethuis in New York. Ze heeft al een tijdje een slepende relatie met een getrouwde man. In het eethuis ontmoet ze dagelijks mensen die in hetzelfde schuitje zitten. Bella's moeder vindt dat het hoog tijd wordt dat haar dochter eens in het huwelijksbootje stapt.

Fat Guy Goes Nutzoid

1986 | Komedie

Verenigde Staten 1986. Komedie van John Golden en John Olden. Met o.a. Tibor Feldman, Peter Linari, John MacKay, Douglas Stone en John McKay.

Smakeloze komedie over twee eikels die, als ze aan de zwier zijn in New York, vriendschap sluiten met een grote, dikke, potsierlijke en een beetje achterlijke kerel. Linari weet als de dikzak nog wel wat sympathie te wekken, maar het platvloerse script maakt achterlijken belachelijk. Wonderlijk genoeg was de volgende film van dezelfde regisseur een eerlijke poging een filmversie te maken van de klassieke roman van J.P. Donleavy The Ginger Man. Opgenomen in 1983. Ook bekend als ZEISTERS.

Zeisters

1984 | Komedie

Verenigde Staten 1984. Komedie van John Golden. Met o.a. Tibor Feldman, Douglas Stone, Max Alexander, John McEvily en John Mackay.

Een bizarre, zelfs ietwat onfrisse tragi-komedie over een Woody Allen-achtige 'loser' die per ongeluk opgescheept raakt met een 200 kilo wegende debiel die luistert naar de troetelnaam 'The Mouka'. Samen beleven ze de waanzinnigste avonturen en ze worden uiteindelijk vrienden. Het is even wennen aan dit vreemde duo, en de kans is groot dat u er helemaal niet aan went, maar wie zijn eerste afkeer kan overwinnen blijft beslist gefascineerd kijken naar deze weliswaar mislukte maar anderzijds relatief onderhoudende tragi-komedie. Niet echt goed dus, maar mogelijk een cultfilm in wording. Ook bekend als FAT BOY GOES NUTZOID.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Tibor Feldman op televisie komt.

Reageer