Mary Young is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

La lama nel corpo

1966 |

Italië/Frankrijk 1966. Elio Scardamaglia. Met o.a. William Berger, Françoise Prévost en Mary Young.

Agente segreto 777 operazione mistero

1966 |

Italië 1966. Henry Bay. Met o.a. Mark Damon, Mary Young en Seyna Seyn.

Een wetenschapsman doet een grensverleggende ontdekking op het gebied van de produktie van atoomenergie waarna hij, zich bewust van de mogelijke gevaren, besluit het geheim te houden. Dan lichten zijn meest betrouwbare medewerkers buitenlandse spionnen in, om beslag te kunnen leggen op de geheime formule. Niets nieuws onder de zon in deze ondermaatse James Bond- imitatie, met slecht spel van de vertolkers.

The Lost Weekend

1945 | Drama

Verenigde Staten 1945. Drama van Billy Wilder. Met o.a. Ray Milland, Jane Wyman, Phillip Terry, Howard Da Silva en Doris Dowling.

De openingscène zegt veel over de rest van de film. De zwartwit-camera veegt over een New Yorks appartementengebouw en zoomt langzaam in op een appartement dat anders is dan alle andere: uit het open raam hangt aan een touw een fles whiskey. De fles is van de alcoholist Don (Ray Milland), die alles doet om ondanks de 'bewaking' van zijn broer (Phillip Terry) en zijn vriendin (Jane Wyman) aan zijn drankjes te komen. Het hoofdpersonage dat Billy Wilder en zijn schrijfpartner Charles Bracket (Titanic, 1953) creëerden is zo verslaafd en daarom zo onsympathiek dat enkele acteurs voor de rol bedankten. Milland liet de rol niet lopen, sterker, onder de geniale regie van Wilder - nooit bang om taboes aan te vatten - werkte Milland zich realistisch acterend richting een Oscar.