Antonio Marsina is acteur.
Er zijn 8 films gevonden.

Rewind

1997 | Thriller

Italië/Frankrijk 1997. Thriller van Sergio Gobbi. Met o.a. Raul Bova, Marushka Detmers, Niels Arestrup, Luca Zingaretti en Cécile Pallas.

Acht jaar na zijn veroordeling wegens een terroristische aanslag (de moord op een diplomaat, geen getuigen, geen overlevenden) wordt Paul Mansart (Bova) die tot levenslang is veroordeeld, door de Franse geheime dienst benaderd. Er is weer een aanslag gepleegd die als twee druppels water lijkt op het werk van Paul. Men wil door een reconstructie bereiken dat dit aanwijzingen zal opleveren. Derhalve moet Paul alles opnieuw beleven. Er wordt beroep gedaan op een psycholoog, Dr. Fabrice Rivail (Arestrup), die met zijn assistente Marianne Legrand (Detmers) baanbrekend werk heeft verricht op het gebied van virtuele realiteit. Voor Rivail is dit dé gelegenheid om zijn theorieën uit te testen, maar Marianne maakt zich zorgen over de mens en de eventuele gevolgen. Ze twijfelt ook zeer sterk aan de oprechtheid van de geheime dienst. De rechter kan Paul overtuigen om aan het experiment mee te werken in ruil voor strafvermindering. De resultaten zijn verschrikkelijk en aangstaanjagend. Alweer een virtual-reality-thriller die na een hele lange aanloop naar een weinig opwindende climax toegaat. De Italiaanse zwemkampioen Bova krijgt hier een rol die niet diep gaat of snel door het water klieft. Enkele knappe speciale effecten en een paar spannende momenten maken nog geen goede suspensefilm. Gobbi schreef het scenario samen met Luca Biglione, naar een verhaal van Ettore Pasculi en Biglione. Fotografie is van Jean-Fis Gondre. Dolby Stereo.

Malizia oggi

1990 | Erotiek

Italië 1990. Erotiek van Sergio Bergonzelli en Sergio Borgonzelli. Met o.a. Valentine Demy, Antonio Marsina, Deborah Cali, David D'Ingeo en Ben Lawrence.

Liefde, passie en seks tussen een achttien-jarig meisje uit Parijs en een jongeman uit het Italiaanse Lecco. Ook de moeder van het meisje en de vader van de jongen raken betrokken bij hun heftige relatie. Algauw doet iedereen het met iedereen. Slecht gespeeld en slecht geregisseerd, maar uitbundig veel bloot en daar gaat het tenslotte om bij dit soort films.

Una Donna da scoprire

1987 | Drama, Romantiek

Italië 1987. Drama van Riccardo Sesani. Met o.a. Marina Suma, Jean Marie Marion, Antonio Marsina en Agostina Belli.

Een mooie en geslaagde zangeres die zelfvertrouwen mist en naar echte liefde verlangt, wordt door haar manager uitgebuit. Dan leert ze een fotograaf kennen; ze worden verliefd op elkaar maar haar manager wil haar niet kwijt. Ze verlaat haar minnaar en raakt aan de drank. Ten slotte vindt ze de kracht om in opstand te komen maar aan het eind slaat het noodlot toe. Geloofwaardig spel van Suma. Engelse titel: A WOMAN TO DISCOVER.

Tentazione

1987 | Erotiek, Misdaad

Italië 1987. Erotiek van Sergio Bergonzelli. Met o.a. Katrine Michelsen, Antonio Marsina, Olivia Link, Marzio Honorato en Emy Cooper.

Een jonge, aantrekkelijke weduwe met een reclamebureau raakt onder de indruk van de intensieve hofmakerij van een jonge, ambitieuze werknemer. Hij wil met haar trouwen, maar dan verschijnt een beeldschoon model ten tonele, al even meedogenloos als hij. Ze worden verliefd op elkaar en beramen een moord op de weduwe. Die blijft echter ongedeerd en beraamt een giftige wraak. Veel seksscènes, maar afgezien daarvan een saaie film.

Senza scrupoli

1986 | Erotiek, Misdaad

Italië 1986. Erotiek van Tonio Valerii. Met o.a. Sandra Wey, Marzio Honorato, Antonio Marsina en Cinzia De Ponti.

Een verhaal over een verlegen jonge vrouw uit Turijn die de medeplichtige en minnares van een misdadiger wordt. Haar man is een telg uit een oude familie van juweliers en is altijd in de weer op zijn kantoor terwijl zijn vrouw zich onledig houdt met televisie kijken. Op een dag wordt ze verkracht door de boef, ze verliest haar gezonde verstand en wordt zijn medeplichtige. Wey is mooi maar de film is niet bepaald goed.

Malamore

1982 | Drama, Romantiek

Frankrijk/Italië 1982. Drama van Eriprando Visconti. Met o.a. Jimmy Briscoe, Nathalie Nell, Antonio Marsina, Remo Girone en Elizabeth Kaza.

Een welgestelde dwerg onderscheidt zich tijdens de WOI nauwelijks van verminkte oorlogsslachtoffers. Via een oplichtingskomplot tegen hem komt hij in contact met een jonge prostituée. Na een ongeval raakt ze verlamd; als medemismaakte zal ze aan zijn zijde blijven. Visconti's neiging tot kitsch en excessen vindt deze keer ideale stof in dit Cocteau-achtige sprookje vol geabstraheerde symboliek, waarin goed gespeeld wordt door de Amerikaanse stuntman Jimmy Briscoe.

La Montagna del dio cannibale

1978 | Horror

Italië 1978. Horror van Sergio Martino. Met o.a. Ursula Andress, Stacy Keach, Claudio Cassinelli, Antonio Marsina en Franco Fantasia.

Een vrouw zoekt haar vermiste echtgenoot in de jungle van Nieuw-Guinea en wordt belaagd door wilde dieren en in het bijzonder door een stam kannibalen die haar al tot weduwe hebben gemaakt. De locatie-opnamen in Maleisië zijn de enige kwaliteit van deze griezelige avonturenfilm die kinderachtig zou zijn zonder de doorzichtige, maar bloederige kannibalentaferelen. Andress verliest geregeld kledingstukken, maar haar gezicht blijft in de plooi, zelfs als ze door de inboorlingen gekruisigd wordt.

Keoma

1976 | Western

Italië 1976. Western van Enzo G. Castellari. Met o.a. Franco Nero, Woody Strode, William Berger, Olga Karlatos en Orso Maria Guerrini.

Een indiaanse wees is door blanken als pleegzoon opgevoed en gaat in dienst tijdens de Burgeroorlog. Bij terugkeer in zijn dorp ontdekt hij dat het geterroriseerd wordt door een bende van vogelvrij verklaarden bij wie zijn stiefbroers zich hebben aangesloten. Deze poging om de spaghetti-western uit 1965 na tien jaar nieuw leven in te blazen werd een eindeloze slachtpartij, zonder de schilderachtige lyriek van destijds. De blauwogige Nero is een weinig overtuigende Indiaan. Het scenario is van Luigi Montefiori, Nico Ducci en Mino Roli. Het camerawerk is van Aiace Parolin.