Isarco Ravaioli is acteur.
Er zijn 6 films gevonden.

I giardini del diavolo

1971 | Avonturenfilm, Oorlogsfilm

Italië 1971. Avonturenfilm van Alfredo Rizzio. Met o.a. Jeff Cameron, Isarco Ravaioli, Rossella Como en Alfredo Rizzo.

Tijdens WO II gaat een verdwaalde groep Italiaanse en Duitse soldaten in Noord-Afrika op zoek naar een schat, die verborgen schijnt te zijn in een klooster ergens in de woestijn. Als ze eindelijk het klooster vinden, hebben de Amerikanen er zojuist een commandopost ingericht. Werkje van drie keer niks. Vooral overslaan!

Testa a croce

1969 | Western

Italië 1969. Western van Piero Pierotti. Met o.a. John Ericson, Sheyla Rosin, Franco Lantieri, Daniela Surina en Isarco Ravaioli.

Pierotti schreef zelf het scenario, samen met de Amerikaan Ericson, de held van deze onbenullige, slechter dan gemiddelde spaghetti-western.

...dai nemici mi guardo io!

1968 | Western

Italië 1968. Western van Mario Amendola. Met o.a. Charles Southwood, Julian Mateos, Alida Cheli, Mirko Ellis en Isarco Ravaioli.

Southwood krijgt van een officier uit het leger van de Zuidelijken een dollar met speciale inscriptie. De officier verklapt hem dat er in totaal drie van zulke dollars bestaan die samen aangeven waar de schat van de Zuidelijken is begraven. Daarmee is de jacht op het goud geopend en het doel heiligt de middelen in deze uiterst bescheiden spaghetti-western.

Djurado

1966 | Western

Spanje/Italië 1966. Western van Gianni Narzisi. Met o.a. Montgomery (Dante) Clark (Posani), Scilla Gabel, Mary Jordan, Isarco Ravaioli en Luis Induni.

Een bende terroriseert een stad, mensen worden zonder meer omgebracht, totdat de held en de sheriff zij aan zij het tuig opruimen. Het is allemaal maar zozo.

Trenta Winchester per El Diabolo

1965 | Western

Italië 1965. Western van Gianfranco Baldanello. Met o.a. Carl Möhner, Alessandra Panaro en Isarco Ravaioli.

In deze zeer magere spaghetti-western nemen twee revolverhelden het op tegen de bende van El Diabolo die het grensgebied tussen de VS en Mexico onveilig maakt. Er vallen genoeg doden, als je daar van houdt.

Gli Eroi di Fort Worth

1964 | Western

Spanje/Italië 1964. Western van Alberto De Martino. Met o.a. Edmund Purdom, Paul Piaget, Priscilla Steele, Aurora Julia en Aduardo Fajardo.

De Amerikaanse Burgeroorlog is nog in volle gang als een groep Zuidelijke militairen naar Mexico wil om zich aan te sluiten bij de troepen van Maximilian. Ze moeten echter door een pas waar een fort van de Noordelijken staat. Ze sluiten een overeenkomst met de Indianen om zo de Noordelijken in de val te laten lopen maar het loopt allemaal een beetje anders in deze vrij matte spaghetti-western.