William Russel

Regisseur, Acteur

William Russel is regisseur en acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Traitement spécial pour petites filles

1984 | Erotiek

Frankrijk 1984. Erotiek van William Russel. Met o.a. André Kay, Jean-Pierre Armand en Agnès Ardant.

Twee afgetakelde Mata Hari's vechten onderling om geheime plannen. Martelingen, trapleuningen en een wonderlijke tussenkomst van...Super Seks! Een onzinnige film. De 'kleine meisjes' zijn al lang meerderjarig, anders was deze film verboden geweest.

Foutez-moi par tous les trous

1984 | Erotiek

Frankrijk 1984. Erotiek van William Russel. Met o.a. Béatrice Vidal, Jean-Pierre Armand en Natacha.

Een oude man wordt uit het Paradijs verbannen en keert terug op aarde in de gedaante van een mooie jonge vrouw. En daar zaait hij ruzie tussen de mensen die zijn graf komen bezoeken. Jammer genoeg haalt de productie het niet bij het onderwerp, dat deze keer eens boven het gemiddelde van dit genre uitkomt.

Les Amours de Julie

1981 | Erotiek

Frankrijk 1981. Erotiek van William Russel. Met o.a. Cyril Val, Dom Pat, Dominique Saint-Clair en Jennifer.

Een schrijver haalt zijn erotische herinneringen achter zijn schrijfmachine op. Een zeer praktisch maar ook zeer primitief middel om een film een schijn van samenhang mee te geven. Ondanks de schuilnamen, zoals gebruikelijk in het pornogenre, lijkt het er erg op dat het een nieuwe montage van de film B[KA1]EATRICE ET CAROLINE (1981) is.

Mort En Direct, La

1979 | Sciencefiction, Drama, Experimenteel

Duitsland/Frankrijk 1979. Sciencefiction van Bertrand Tavernier. Met o.a. Harvey Keitel, Harry Dean Stanton, Max von Sydow, Thérèse Liotard en Vadim Glowna.

In de nabije toekomst zijn alle ziektes te genezen, zodat de fatale kwaal van een jonge vrouw - de schrijfster van bestsellers die met behulp van de computer haar boeken schrijft - een sensationeel onderwerp kan zijn voor een live tv-reportage. Ze wil in rust en eenzaamheid sterven, maar de reporter met een in zijn oog ingebouwde camera volgt haar zonder dat ze het merkt. Deze SF-film werd gesitueerd op het Schotse platteland en in oude steden, wat een vervreemdend contrast geeft. Sterk spel. Engelse dialogen. Achter de camera stond Pierre William Glenn en Tavernier maakte samen met David Rayfiel en Geza von Radvanyi het scenario.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer William Russel op televisie komt.

Reageer