Dunja Rajter

Acteur

Dunja Rajter is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Die Brut des Bösen

1979 | Actiefilm

Duitsland 1979. Actiefilm van Christian Anders. Met o.a. Christian Anders, Dunja Rajter, Maribel Martin, Deep Roy en Fred Harris.

Het speelfilmdebuut van Schlagian Anders, die in deze film als Kung-Fu-ster optreedt. Veel drugs- en karate-flauwekul.

St. Pauli zwischen Nacht und Morgen

1967 | Documentaire, Actiefilm, Erotiek

Duitsland 1967. Documentaire van José Bénazeraf. Met o.a. Eva Christian, Helmut Förnbacher en Dunja Rajter.

Zie: Reeperbahn-serie.

Das Große Glück

1967 | Romantiek, Musical, Komedie

Oostenrijk 1967. Romantiek van Franz Antel. Met o.a. Marika Kilius, Hans Jürgen Bäumler, Uschi Glas, Scilla Gabel en Gerd Vespermann.

In 1963 en 1964 werden Marika Kilius en Hans-Jürgen Bäumler wereldkampioen kunstschaatsen. Hun populariteit werd door regisseur Antel uitgebuit in een film, Die große Kür, en een paar jaar later met Das große Glück, waarin het koppel voornamelijk doet waar het goed in is: schaatsen. Het dun-ijs-verhaaltje voorziet in carrièreproblemen voor Hans-Jürgen, omdat Marika gaat trouwen. Een nauwelijks terzakedoend recent Oostenrijks mopje: 'Marika Kilius und Hans-Jürgen Bäumler wollen wieder zusammen Eislaufen. Ihr Spezialsprung: der dreifache Alzheimer.' (IdH/VPRO Gids)

Unter Geiern

1964 | Western

Duitsland/YU/Italië/Frankrijk 1964. Western van Alfred Vohrer. Met o.a. Pierre Brice, Stewart Granger, Elke Sommer, Götz George en Walter Barnes.

Een western uit de Winnetou-reeks naar de boeken van Karl May. Brice is de Indianenhoofdman en Granger is zijn vriend Old Surehand. Ze krijgen genoeg te doen om zich niet te vervelen. Ook het publiek doet dat niet. Thema: de Gieren-bende overvalt pioniers en ranches en weten de schuld naar de Indianen te schuiven. De beide vrienden moeten de woedende mensen duidelijk maken wie de ware daders zijn en daarmee de onschuld van de Indianen te kunnen aantonen. Mitic zou later in een serie DDR- westerns spelen. Scenario van Eberhard Keindorff en Johanna Sibeliuys. Terence Hill staat als Mario Girotti in de cast vermeld.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Dunja Rajter op televisie komt.

Reageer