Ho Chung-Tao

Acteur

Ho Chung-Tao is acteur.
Er zijn 10 films gevonden.

The Tiger Strikes Again

1978 | Actiefilm

Hongkong SAR van China 1978. Actiefilm van Hua I-Hung. Met o.a. Ho Chung-Tao, Ku Feng, Kuan Lun, Shao Yin-Yin en Chiang Tao.

De rechtschapen Wong slaags met een machtige gangster. Als film te verwaarlozen, als vechtfilm bepaald indrukwekkend. De regisseur wendt röntgen-opnamen, waarin we botstructuren zien versplinteren, aan om foefjes van Wongs kung fu-technieken te illustreren! Zwierige elegance in een bikkelharde film. Een 'Must' voor gepassioneerde liefhebber. USA-titel: LAST STRIKE.

Edge of Fury

1978 | Actiefilm

Hongkong SAR van China 1978. Actiefilm van Li Tso-Nan. Met o.a. Ho Chung-Tao, Yasuaki Kurata, Michele, Danna en Lu Chun.

Chauffeur van succesvolle zakenman druk in de weer om naam werkgever te zuiveren in heroïneschandaal. Zeldzaam incompetent acteerwerk afgewisseld met virtuoze kung fu-gevechten. Ook bekend als THE HONG KONG CONNECTION.

Dynamo

1978 | Actiefilm

Hongkong SAR van China 1978. Actiefilm van Hua I-Hung. Met o.a. Ho Chung-Tao, Han Ma-Li, Chang Kung, James Griffiths en Georges V. Yirikian.

Een taxichauffeur te Hong Kong laat zich door een reclamebureau overhalen om een nieuw leven te beginnen als het perfecte evenbeeld van Bruce Lee. Een concurrerend bureau tracht met onderwereldpraktijken deze succesformule in discrediet te brengen. Dit verrassend sterk Kung Fu-werkje profiteert van een hechte plot, geloofwaardige karakters en redelijk acteren. Het dilemma van de hoofdrol is goed uitgewerkt. Bovendien geeft de film van Hong Kong als wereldstad een beter beeld dan honderd andere Kung Fu-films te zamen. Ho Chung-Tao staat op de titelrol als Bruce Li.

Bruce Lee Superstar

1978 | Actiefilm, Biografie

Hongkong SAR van China 1978. Actiefilm van Lin Ping. Met o.a. Ho Chung-Tao, Hsieh Ling-Ling, Chung Ou-Yang en Mao Shan.

De zoveelste exploitatiefilm waarin Bruce Lee wordt nagespeeld. Ditmaal wordt zijn levensloop getoond, vanaf zijn vroege jeugd tot en met zijn begrafenis in Seattle, op 30 juli 1973. Ho Chung-Tao vertolkt de titelrol onder het pseudoniem Li Shiao-Lung (Bruce Lee's officiële naam)

Return of the Tiger

1977 | Actiefilm

Hongkong SAR van China 1977. Actiefilm van Shao Feng. Met o.a. Ho Chung-Tao, Mao Ying, Lung Fei, Chang I en Wang Fei.

Chang Hung arriveert in Hong Kong om zich te wreken op Mr. Paul, gangster/nachtclubeigenaar, die de dood van Changs vader op zijn geweten heeft. Chang blijkt later Interpol undercover-agent. Een akelig goedkoop kung fu-vluggertje met een volstrekt onbegrijpelijk plot. Leeg staketsel van een film.

King of Kung Fu

1976 | Actiefilm, Biografie

Hongkong SAR van China 1976. Actiefilm van Wang Hsing-Lei. Met o.a. Ho Chung-Tao, Caryn White, Betty Chen, Ernest 'Curt' Curtis en Elton Hugee.

Deze waardeloze, akelig goedkope film beoogt het zoveelste biografisch bedoelde kijkje te geven op het leven van Bruce Lee (1941-1973) en is alleen opmerkelijk omdat wij hiervan volstrekt niets te weten komen. Ho Chung-Tao staat vermeld als Bruce Li. USA-titel: HE'S A LEGEND, HE'S A HERO; GB-titel:THE DRAGON LIVES; video-titel: BRUCE, KING OF KUNG FU.

Fist of Fury - Part II

1976 | Actiefilm

Hongkong SAR van China 1976. Actiefilm van Shao Feng. Met o.a. Ho Chung-Tao, Tien Feng, Lo Lieh, Chao Kin en Shiu Yin.

Ching Wu-school uit Bruce Lee's FIST OF FURY verkeert opnieuw in moeilijkheden in roerig Shanghai van jaren 1931-33. Jonge kung fu-expert rekent voor eens en altijd af met agressieve Japanse concurrentie. Uiterst sentimentele, naïeve spelscènes enerzijds, schitterend kung fu-werk anderzijds. Shao Feng regisseerde onder pseudoniem Jimmy Shaw, Ho Chung-Tao op credits als Bruce Li.

Bruce Lee - True Story

1976 | Actiefilm

Hongkong SAR van China 1976. Actiefilm van Ng See-Yuen. Met o.a. Ho Chung-Tao, Chun Yen, Sing Ho, Ming Ko en Lia Shiao-Sung.

Speelfilmreconstructie van Bruce Lee's leven en werken verkreupeld door alle perken te buiten gaande naïviteit. Fraaie kung fu-duels; redelijk verzorgde film.

The Ming Patriots

1975 | Actiefilm

Hongkong SAR van China 1975. Actiefilm van Au Yeung-Chuen. Met o.a. Ho Chung-Tao, Ka Ling, Chien Ting, Chiao Hung en Bruce Chen.

Tijdens de Ching-Dynastie staan Ming-gezinde groeperingen bloot aan een genadeloze vervolging. Deze soepele martial arts- film ontrolt zich in adembenemende landschappen. Sterk georkestreerde schermutselingen.

Storming Attacks

1969 | Actiefilm, Misdaad

Hongkong SAR van China 1969. Actiefilm van Yueng Kuen. Met o.a. Ho Chung-Tao, Danna, Chang Wa-Lang, Han Ying-Kit en Chang Lei.

Twee politie-inspecteurs jagen op een invloedrijke zakenman, die op uitgebreide schaal valsmunterij bedrijft. Een akelig goedkoop kung fu-werkje, waarin het veelvuldige frontale naakt voor rekening komt van de verbluffend incompetente Taiwanese actrice Danna. Waardeloos en om gauw te vergeten. Ho Chung-Tao is op de titelrol vermeld als Bruce Li, Yang Sze als Bolo Young.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Ho Chung-Tao op televisie komt.

Reageer