Louie Leonardo

Acteur

Louie Leonardo is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

End of the Spear

2005 | Drama

Verenigde Staten 2005. Drama van Jim Hanon. Met o.a. Chad Allen, Louie Leonardo en Jack Guzman.

Nate Saint leidt een groep van vijf missionarissen in een zoektocht naar de Aucas, een agressieve stam die in de jungle van Ecuador woont. Lijfspreuk van deze stam is: Doodt met de speer of je zult gedood worden door de speer. Aanvankelijk lijkt alles goed te gaan, maar de missie eindigt in een bloedbad: de Aucas slachten de voltallige groep missionarissen af. Jaren later besluiten enkele familieleden om naar de jungle te trekken om te vernemen hoe de laatste uren van de missionarissen zijn geweest. De aanstichter van de slachting, Mancayani, begint daarna een onwaarschijnlijke vriendschap met Nates zoon, Steve.

Silhouette

1990 | Thriller, Actiefilm

Verenigde Staten 1990. Thriller van Carl Schenkel. Met o.a. Faye Dunaway, David Rasche, John Terry, Carlos Gómez en Ron Cambell.

Dunaway, als een bekende architecte, heeft autopech op weg naar huis en moet haar intrek nemen in een hotelletje. Door het raam ziet zij hoe een serveerster vermoord wordt. In paniek rent zij naar de politie maar die vindt geen spoor van de moord. Filmkenners leggen meteen de link naar Hitchcocks REAR WINDOW met Dunaway in de rol van James Stewart. De ontknoping is dan ook gemakkelijk te raden. Alleen liefhebbers van een Sam Peckinpah- achtig slot-vuurgevecht hebben wat aan het einde. Scenario van Jay Wolf en Victor Buell. Dunaway zelf was mede-producente van de voor kabel bedoelde tv-film. Op video slechts 85 minuten lang.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Louie Leonardo op televisie komt.

Reageer