Trystan Gravelle

1981 Acteur

Trystan Gravelle (1981) is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

One Chance

2013 | Biografie, Muziek, Komedie, Drama

Verenigd Koninkrijk/Verenigde Staten 2013. Biografie van David Frankel. Met o.a. James Corden, Alexandra Roach, Julie Walters, Colm Meaney en Mackenzie Crook.

Britse Late Late Show host James 'Carpool Karaoke' Corden is perfect als innemende amateuroperazanger Paul Potts, de telefoonverkoper die in 2007 de eerste Britain’s Got Talent won met zijn uitvoering van de evergreen aria 'Nessun Dorma'. Filmmaker David Frankel (The Devil Wears Prada, Marley & Me) liet zoals voor hem gebruikelijk alle pretentie varen en maakte een volbloed tranentrekker, met Potts van geplaagde tiener tot gevierd operazanger. Actrice Alexandra Roach fungeert als klankbordvriendin voor Potts, zodat de man z’n levenswandel van platzakke tot steenrijke stuntelaar kan verbeelden.

The Real American - Joe McCarthy

2011 | Drama, Biografie

Verenigde Staten 2011. Drama van Lutz Hachmeister. Met o.a. John Sessions, Justine Waddell en Trystan Gravelle.

De opkomst en ondergang van de beruchte Amerikaanse senator Joe McCarthy, verteld met een mengsel van docudrama, archiefmateriaal en interviews met prominenten als Henri Kissinger en Carl Bernstein. McCarthy, aanvankelijk geen hoogvlieger, ontpopt zich tot rabiate anticommunisti, een populist die wanhopig op zoek is naar macht. Gaandeweg verliest hij de greep op de realiteit, uiteindelijk zuipt hij zich dood. De Duitse regisseur Hachmeister, gespecialiseerd in het maken van hoogwaardige tv-documentaires, fabriceerde een fascinerend portret, boeiend van begin tot eind.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Trystan Gravelle op televisie komt.

Reageer