Donna Akersten: cast.
Er zijn 4 films gevonden.

Meet the Feebles

1989 | Familiefilm, Musical, Animatie, Komedie

Nieuw-Zeeland 1989. Familiefilm van Peter Jackson. Met o.a. Donna Akersten, Stuart Devenie, Mark Hadlow en Brian Sergent.

De Nieuwzeelandse kampioen van de slechte smaak Jackson neemt in deze poppenfilm-voor-volwassenen de draad op die hij met BAD TASTE achterliet, in de vorm van een parodie op de MUPPETS met een soort Miss Piggy die haar hele omgeving bloederig afmaakt. Jackson bevestigt zijn vindingrijkheid en deskundigheid op het gebied van bizarre porno. Het scenario is van Jackson, Stephen Sinclair en Danny Mulheron.

Bad Blood

1981 | Oorlogsfilm, Drama, Thriller

Nieuw-Zeeland 1981. Oorlogsfilm van Mike Newell. Met o.a. Jack Thompson, Carol Burns, Dennis Lill, Donna Akersten en Martyn Sanderson.

De achterdochtige boer Stanley Graham (Thompson) raakt na zijn huwelijk volledig geïsoleerd. Als hij weigert tijdens WO II zijn geweer in te leveren en hij door de politie wordt opjaagd de bush in, veroorzaakt dit een bloedbad. Naar een waar gebeurd incident, dat door de nazis indertijd misbruikt werd in hun oorlogspropaganda. Vanwege de geringe diepgang en de wat rommelige regie mist de film zeggingskracht. Het scenario is van Andrew Brown. Het camerawerk is van Gary Hansen.

The Squeeze

1980 | Drama

Nieuw-Zeeland 1980. Drama van Richard Turner. Met o.a. Robert Shannon, Paul Eady, Peter Heperi, David Herkt en Donna Akersten.

Een jongeman moet een keuze maken tussen zijn verloofde en een man met wie hij een verhouding heeft. Een hedendaags drama tegen de achtergrond van het nachtleven van Auckland.

Sleeping Dogs

1977 | Thriller

Nieuw-Zeeland 1977. Thriller van Roger Donaldson. Met o.a. Sam Neill, Ian Mune, Warren Oates, Nevan Rowe en Donna Akersten.

Een verwarde thriller over de eenling Neill die niet in politiek is geïnteresseerd, maar toch betrokken raakt bij de onderdrukkende regering en bij opstandigen die een staking uitroepen. Een fascinerend concept, dat echter lijdt onder de warrige regie, de onlogische ontwikkeling van het plot en onvoldoende omschreven karakters. Michael Seresins magnifieke cameratechniek maakt veel goed. De eerste Nieuwzeelandse film die ooit werd uitgebracht in de VS.