Jennifer Billingsley

Acteur

Jennifer Billingsley is acteur.
Er zijn 7 films gevonden.

The Thirsty Dead

1975 | Horror

Verenigde Staten 1975. Horror van Terry Becker. Met o.a. John Considine, Jennifer Billingsley, Judith McConnell en Tani Guthrie.

Een gids ontvoert een actrice en haar vrienden naar de Shangri-La jungle waar vreemde stammen menselijk bloed drinken om hun jeugd te bewaren. Goedkope rommel uit de Filippijnen. Ook bekend als THE BLOOD CULT OF SHANGRI-LA.

White Lightning

1973 | Misdaad, Drama, Actiefilm, Thriller

Verenigde Staten 1973. Misdaad van Joseph Sargent. Met o.a. Burt Reynolds, Jennifer Billingsley, Ned Beatty, Bo Hopkins en Matt Clark.

Illegale drankstoker Reynolds werkt samen met de autoriteiten om zich te wreken op de misdadige sheriff die schuldig is aan de verdrinkingsdood van zijn broer. Het verhaal stelt niet zoveel voor, maar de plezierige rolbezetting houdt deze actiefilm behoorlijk op gang. De kleine Laura Dern - de dochter van Ladd - is veelvuldig in het beeld. William Norton schreef het scenario. Edward Rosson deed het camerawerk. Het vervolg is GATOR.

Welcome Home, Soldier Boys

1972 | Drama

Verenigde Staten 1972. Drama van Richard Compton. Met o.a. Joe Don Baker, Paul Koslo, Alan Vint, Elliott Street en Jennifer Billingsley.

Een louter sensationeel melodrama over vier Groene Baretten die zich aan de burgermaatschappij aanpassen door het verkrachten van een meisje en het platbranden van een stadje. Actueel, maar dat is alles.

Soldier Boys Welcome Home

1972 |

1972. Richard Compton. Met o.a. Geoffrey Lewis, Joe Don Baker, Elliott Street, Billy Green Bush en Jennifer Billingsley.

Een louter sensationeel melodrama over vier Groene Baretten die zich aan de burgermaatschappij aanpassen door het verkrachten van een meisje en het platbranden van een stadje. Actueel, maar dat is alles.

Brute Corps

1971 | Drama, Misdaad

Verenigde Staten 1971. Drama van Harry Jameson. Met o.a. Paul Carr, Joseph Kaufmann, Alex Rocco en Jennifer Billingsley.

Een jonge Amerikaan en zijn vriendin trekken door Mexico, waar een wilde troep Vietnam-veteranen zich aan hen vergrijpt. Een keiharde terreurfilm vol moord, seks en sadisme, maar zonder enige kwaliteit. Een bedenkelijke manier om een actueel thema te verfilmen.

C.C. and Company

1970 | Romantiek, Drama

Verenigde Staten 1970. Romantiek van Seymour Robbie. Met o.a. Joe Namath, Ann-Margret, William Smith, Jennifer Billingsley en Bruce Glover.

Joe Namath als gewezen motorrijder en Ann-Margret als het meisje dat hem probeert te temmen. Namath was beter op het football-veld.

The Spy With My Face

1966 | Actiefilm, Sciencefiction, Thriller

Verenigde Staten 1966. Actiefilm van John Newland. Met o.a. Robert Vaughn, Senta Berger, David McCallum, Leo G. Carroll en Michael Evans.

Bioscoop-aflevering van [KL]The Man From U.N.C.L.E.[KLE], waarin Solo (Vaughn) de leiding krijgt over `Operation August`. Samen met drie andere agenten, waar onder Kuryakin (McCallum), moet hij een nieuwe code naar een kluis met geheimzinnige inhoud in Zwitserland overbrengen. Een internationale misdaadorganisatie is hiervan op de hoogte en dank zij de sexy Berger wordt Solo gevangen genomen, terwijl een dubbelganger zijn plaats inneemt. Geen bijzondere aflevering, geschreven door Clyde Ware en Joseph Calvelli, in stripstijl geacteerd door de hoofdpersonages. Het geheel werd erg tv-matig uitgewerkt en brengt geen enkel verrassend element. Gefotografeerd door Fred Koenekamp.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Jennifer Billingsley op televisie komt.

Reageer