Ted LePlat

Acteur

Ted LePlat is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Terminator Woman

1993 | Actiefilm, Misdaad

Verenigde Staten 1993. Actiefilm van Michael Quissi. Met o.a. Michael Quissi, Jerry Trimble, Karen Sheperd, Ashley Hayden en Siphiwe Mlangeni.

Een gespierd figuur, perfecte beheersing van karate en kickboksen garanderen beslist niet een onderhoudende film waarvoor je even lekker kunt gaan zitten. Dat de film geproduceerd is door de bloedeigen vrouw van hoofdrol/regisseur Michael Quissi, Jeanette Francesca Quissi en dat zij samen met John Steven Soet een aan de oosterse krijgskunst onderworpen scenario schreef, vormt evenmin een garantie. Smeris Handlin en zijn vrouwelijk partner Sheperd uit L.A. gaan helemaal naar Donker-Afrika om een boef (Quissi) uit te roken, die zich met goudsmokkel en vrouwenhandel bezig houdt. Narcistisch gedoe van martial-arts beƶefenaars, waarvoor je absoluut niet hoeft thuis te blijven of je geld te verbranden aan de huur van de cassette in een videotheek. Achter de camera stond Vincent Cox.

Crime Lords

1990 | Misdaad, Actiefilm

Zuid-Afrika/Verenigde Staten 1990. Misdaad van Wayne Crawford. Met o.a. Wayne Crawford, Martin Hewitt, Susan Byun, James Hong en Ted LePlat.

Twee onfortuinlijke politiemannen uit L.A. volgen een stel autodieven helemaal naar Hong Kong. De makers van dit doldrieste smerissenavontuur konden maar niet beslissen of ze er nu wel of geen uitgesproken parodie van zouden maken. Hewitt moet lijken op Mel Gibson in de LETHAL WEAPON films en de fans van dat genre zullen CRIME LORDS het meest kunnen waarderen.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Ted LePlat op televisie komt.

Reageer