Conchita Velasco is acteur.
Er zijn 53 films gevonden.

5 tenedores

1979 | Komedie

Spanje 1979. Komedie van Fernando Fernán-Gómez. Met o.a. Conchita Velasco, José Sazatornil, Rafael Alonso en Manuel de Benito.

We zien de situatie vóór, tijdens en ná een overspel dat aan het licht komt als de echtgenote zwanger wordt. Een niet erg overtuigende intrige-komedie die door Fernán-Gómez op deskundige wijze geregisseerd werd; bovendien wordt er erg goed gespeeld.

Yo soy fulana de tal

1975 | Komedie

Spanje 1975. Komedie van Pedro Lazaga. Met o.a. Conchita Velasco, Antonio Ferrandis, Fernando Fernán-Gómez en Florinda Chico.

Een dorpsmeisje vertelt hoe zij prostituée is geworden. Een sympathieke, geestige komedie, een van de weinige geslaagde werken van deze regisseur.

Un Lujo a su alcance

1975 | Komedie

Spanje 1975. Komedie van Ramón Fernández. Met o.a. Arturo Fernández, Conchita Velasco en Nadiuska.

Een masseur die bij zijn vrouw onder de plak zit besluit zich aan het vrolijke leven te wijden als de vrouw overlijdt. Een smadelijk plagiaat van de schitterende Franse komedie Alexandre, le bienheureux.

Las Bodas de Blanca

1975 |

Spanje 1975. Francisco Regueiro. Met o.a. Conchita Velasco, Francisco Rabal, Isabel Garcés en Javier Escrivá.

Blanca aarzelt tussen haar vroegere echtgenoot en haar huidige geliefde. Beiden hebben heel verschillende erotische voorkeuren. Een vreemde, absurde film, nauw verbonden aan een traditie van zeer Spaanse zwarte humor.

Mi mujer es muy decente, dentro de lo que cabe

1974 | Komedie

Spanje 1974. Komedie van Antonio Drove. Met o.a. Conchita Velasco, José Sacristán, María Luisa San José en Antonio Ferrandis.

Een man heeft twee obsessies: vrouwen en vogels. Een zeer middelmatige komedie, waarmee Antonio Drove een stap terug heeft gedaan na zijn veelbelovende TOCATA Y FUGA DE LOLITA.

Mi mujer es muy decente dentro de lo que cabe

1974 |

Spanje 1974. Antonio Drove. Met o.a. Maria Luisa San José, Jose Sacristan en Conchita Velasco.

Een man heeft twee obsessies: vrouwen en vogels. Een zeer middelmatige komedie, waarmee Antonio Drove een stap terug heeft gedaan na zijn veelbelovende TOCATA Y FUGA DE LOLITA.

Las Señoritas de mala compañía

1973 | Komedie

Spanje 1973. Komedie van José Antonio Nieves Conde. Met o.a. Conchita Velasco, Isabel Garcés, Esperanza Roy, José Luis Lopéz Vázquez en Manolo Gómez Bur.

Het dagelijks leven in een bordeel in een Castiliaans dorp. Een leuke en vriendelijke komedie, die alle bitterheid wegstrijkt. Bovendien valt het goede samenspel van de acteurs op.

El Amor empieza a medianoche

1973 | Komedie

Spanje 1973. Komedie van Pedro Lazaga. Met o.a. Conchita Velasco, Javier Escrivá, Chris Avram en Helga Liné.

Een weduwnaar en weduwe treden in het huwelijk en proberen de fouten uit hun vorige verbintenis te voorkomen. Gebaseerd op het theaterstuk Juegos de medianoche van Santiago Moncada.

Venta de pisos

1972 | Komedie

Spanje 1972. Komedie van Mariano Ozores. Met o.a. Conchita Velasco, José Luis Lopéz Vázquez, Antonio Ozores en María Asquerino.

De uiteenlopende zaken die zich afspelen rondom de klanten van een modern makelaarskantoor. Een van de meest onbeschaamde en reactionaire komedies die ooit door Ozores gemaakt werd.

El vikingo

1972 | Komedie

Spanje 1972. Komedie van Pedro Lazaga. Met o.a. José Luis Lopéz Vázquez, Conchita Velasco, Máximo Valverde en Mary Francis.

Ramón is erg trots op zijn sociale en economische vooruitgang, maar wat hij niet weet is dat dit voornamelijk het gevolg is van de vele opofferingen die zijn vrouw zich getroost heeft. Dit uitgangspunt had - vanuit een andere hoek bekeken - een goede film kunnen opleveren.

El Love feroz

1972 | Komedie

Spanje 1972. Komedie van José Luis García Sánchez. Met o.a. José Sazatornil, Mari Carrillo, Américo Coimbra en Conchita Velasco.

Een jonge vrouw biedt het hoofd aan de standvastigheid van haar vader. Een behoorlijke komedie over het generatieconflict, die goed door de kritiek en het publiek ontvangen werd. Het vormde het filmdebuut van de regisseur García Sánchez.

Préstame 15 días

1971 | Komedie

Spanje 1971. Komedie van Fernando Merino. Met o.a. Alfredo Landa, Conchita Velasco, Lola Gaos en José Luis Lopéz Vázquez.

Een pechvogel keert naar zijn dorp terug, vergezeld van een fraaie prostituée, die hij opdracht heeft gegeven om vijftien dagen voor zijn echtgenote te spelen. Een moralistische en voorspelbare produktie, hoewel de acteurs erin slagen de film geloofwaardig te laten overkomen.

Me debes un muerto

1971 | Komedie, Musical

Spanje 1971. Komedie van José Luis Sáenz de Heredia. Met o.a. Manolo Escobar, Conchita Velasco, Antonio Garisa, Agustín González en Gracita Morales.

Een danseres probeert een typisch Spaanse zanger te bedriegen. De laatste uit de serie Escobar/Velasco. Een slechte productie, maar in zekere zin schilderachtig. Men heeft zelfs geprobeerd de onsterfelijke film STRANGERS ON A TRAIN van Hitchcock te bespotten.

En la red de mi canción

1971 | Musical, Romantiek

Spanje 1971. Musical van Mariano Ozores. Met o.a. Conchita Velasco, Andrés do Barro, Cassen, Antonio Ozores en Alfredo Mayo.

Een zanger raakt verliefd op een bewonderaarster. Knoeiwerk, met als enig doel munt te slaan uit de korststondige populariteit van Andrés do Barro.

Los Gallos de la madrugada

1970 | Drama

Spanje 1970. Drama van José Luis Sáenz de Heredia. Met o.a. Conchita Velasco, Fernando Fernán-Gómez, Tony Isbert en Alfredo Mayo.

Een visser op leeftijd en zijn zoon worden verliefd op dezelfde vrouw, die echter voor een zonderlinge marskramer kiest. Een waanzinnige en gekke film, die bovendien de vrouwenhaat aanwakkert en van slechte kwaliteit is.

La Decente

1970 | Komedie, Misdaad

Spanje 1970. Komedie van José Luis Sáenz de Heredia. Met o.a. Conchita Velasco, Alfredo Landa, José Luis Lopéz Vázquez, Fernando Guillén en Julia Caba Alba.

Een getrouwde vrouw weigert haar echtgenoot met haar ware liefde te bedriegen. Een thriller geïnspireerd op het toneelstuk van Miguel Mihura die op goede acteurs kan bogen, vooral de ervaren Caba Alba.

En un lugar de la Manga

1970 | Komedie, Musical

Spanje 1970. Komedie van Mariano Ozores. Met o.a. Manolo Escobar, Conchita Velasco, José Luis Lopéz Vázquez en Manolo Gómez Bur.

Een grondbezitter die tevens amateurzanger is, weigert zijn grond aan een bouwonderneming te verkopen. Een van de knoeiwerken waarin Manolo Escobar en Conchita Velasco de hoofdrollen vervullen.

Una Vez al año ser 'hippy' no hace dañ

1969 | Komedie, Muziek

Spanje 1969. Komedie van Javier Aguirre. Met o.a. Tony Leblanc, Conchita Velasco, Alfredo Landa en Manolo Gómez Bur.

Een vocaal ensemble met een wat verouderd repertoire, leert een levensgenieter kennen die moderne liedjes maakt... Een poging om het in Spanje snel toenemende verschijnsel van de popmuziek belachelijk te maken onder de dekmantel van de gebruikelijke komedie.

Susana

1969 | Komedie

Spanje 1969. Komedie van Mariano Ozores. Met o.a. Conchita Velasco, Juanjo Menéndez, Florinda Chico, Angel Aranda en Manolo Zarzo.

Een vlot meisje komt in een arm dorpje aan. Een walgelijke komedie.

Matrimonios separados

1969 | Komedie

Spanje 1969. Komedie van Mariano Ozores. Met o.a. Conchita Velasco, Teresa Gimpera, José Sacristán, Gracita Morales en Antonio Ozores.

Vier echtparen komen tot de ontdekking dat hun verbintenis niet wettig is, omdat de priester een bedrieger was. Zoals zovele Spaanse komedies uit die tijd: knap slecht.

Juicio de faldas

1969 | Komedie, Musical

Spanje 1969. Komedie van José Luis Sáenz de Heredia. Met o.a. Manolo Escobar, Conchita Velasco, José Sazatornil en Gracita Morales.

Een knappe advocate neemt de verdediging op zich van een zanger. Een van de muzikale komedies waarin het paar Escobar en Velasco de hoofdrol speelt. Even stompzinnig en reactionair als hun overige films.

El Alma se serena

1969 | Komedie

Spanje 1969. Komedie van José Luis Saenz de Heredia. Met o.a. Conchita Velasco, Alfredo Landa, José Sacristán en Margot Cottens.

Een jonge vrouw uit de provincie gaat in Madrid op zoek naar haar geliefde, die een pure pretmaker is geworden. Komedie naar een in die tijd zeer beroemd theaterstuk, waarin een paar van de populairste acteurs van Spanje een rol vervullen.

4 noches de boda

1969 | Komedie

Spanje 1969. Komedie van Mariano Ozores. Met o.a. Conchita Velasco, Alfredo Landa, Luchy Soto en Antonio Ozores.

De huwelijksvooruitzichten van vier onlangs getrouwde paren zijn niet best, en dat is deze film ook niet. Maar van Ozores kun je niets beters verwachten.

Relaciones casi públicas

1968 | Komedie, Musical

Spanje 1968. Komedie van José Luis Sáenz de Heredia. Met o.a. Manolo Escobar, Conchita Velasco en José Sacristán.

Aan de Costa del Sol werkt een beroemde zanger. Even onuitstaanbaar als de overige musicals met Manolo Escobar en Conchita Velasco in de hoofdrollen.

Los que tocan el piano

1968 | Komedie

Spanje 1968. Komedie van Javier Aguirre. Met o.a. Tony Leblanc, Conchita Velasco, Manolo Gómez Bur en Alfredo Landa.

Een Madrileense kruimeldief wil zijn makkers op internationaal niveau tillen. Een zedenschets met weinig opmerkelijke resultaten.

Viaje de novios a la Italiana

1967 | Komedie

Italië/Spanje 1967. Komedie van Mario Amendola. Met o.a. Conchita Velasco, Tony Russell, Jorge Rigaud en Antonio Ozores.

Hoe vier pasgetrouwde Italiaanse stellen het klaarspelen om op zeer luxueuze wijze hun huwelijksreis door te brengen... Het scenario werd geschreven door de regisseur zelf en de fotografie is afkomstig van de veteraan Emilio Foriscot.

Pero ... en qué país vivimos!

1967 | Komedie, Musical

Spanje 1967. Komedie van José Luis Sáenz de Heredia. Met o.a. Manolo Escobar, Conchita Velasco, Alfredo Landa en Gracita Morales.

Een popzangeres en een volkszanger beconcurreren elkaar voor de televisie. Een van de beroemdste films met het paar Escobar/Velasco in de hoofdrol. De film is echter even achterlijk en beschamend als hun overige films.

María y la otra

1967 | Komedie

Spanje/Argentinië 1967. Komedie van Fernando Ayala. Met o.a. Conchita Velasco, Vicente Parra, Analía Gadé en Alberto de Mendoza.

In hetzelfde pension worden een naïeve huisvrouw en een ondeugende cabaretzangeres met elkaar verwisseld. Een absoluut onbetekenend blijspel.

Maria y la otra

1967 | Komedie

Argentinië/Spanje 1967. Komedie van Fernando Ayala. Met o.a. Analia Gade, Vicente Parra en Conchita Velasco.

In hetzelfde pension worden een naïeve huisvrouw en een ondeugende cabaretzangeres met elkaar verwisseld. Een absoluut onbetekenend blijspel.

Las que tienen que servir

1967 | Komedie

Spanje 1967. Komedie van José María Forqué. Met o.a. Conchita Velasco, Amparo Soler Leal, Laura Valenzuela en Manolo Gómez Bur.

De avonturen van twee Spaanse meisjes, die als dienstbodes werken in het chalet van een Amerikaans echtpaar. Echt waardeloos.

Las que tienen que servier

1967 |

Spanje 1967. José Maria Forque. Met o.a. Laura Valanzuela, Amparo Soler Leal en Conchita Velasco.

De avonturen van twee Spaanse meisjes, die als dienstbodes werken in het chalet van een Amerikaans echtpaar. Echt waardeloos.

Hoy como ayer

1966 | Komedie, Fantasy

Spanje 1966. Komedie van Mariano Ozores. Met o.a. José Luis Ozores, Antonio Ozores, Conchita Velasco, Gracita Morales en Francisco Rabal.

Een man uit de jaren twintig stapt uit een portret om een journalist uit de jaren zestig te laten zien in hoeverre de tijden veranderd zijn. Een buitensporige en acceptabele komedie, met een cast van zeker belang in de Spaanse cinema.

El arte de no casarse

1966 | Komedie

Spanje 1966. Komedie van José María Font en Jorge Feliú. Met o.a. Conchita Velasco, Alfredo Landa, Irán Eory en Laly Soldevila.

De titel EL ARTE DE CASARSE heeft een kleine verandering ondergaan: nu verzetten enkele jongelui zich tegen het huwelijk. Conchita Velasco verschijnt in deze film, ook in tegenstelling tot de vorige, als brunette.

El arte de casarse

1966 | Komedie

Spanje 1966. Komedie van José María Font. Met o.a. Jorge Feliú, Conchita Velasco, Alfredo Landa, Antonio Garisa en Manolo Gómez Bur.

Een aantal huwbare meisjes zoekt een manier om een verloofde te vinden. Dit is een vermakelijke satire op de typisch Spaanse huwelijksobsessie. Het vervolg: EL ARTE DE NO CASARSE.

Trampa para Catalina

1965 | Komedie

Spanje 1965. Komedie van Pedro Lazaga. Met o.a. Conchita Velasco, Antonio Ozores, Manolo Gómez Bur en José María Mompín.

Een eerbaar jong meisje lijkt sprekend op de onstuimige verloofde van een stierenvechter. De sprankelende verhaaltrant maakt veel goed in deze alledaagse komedie.

Historias de la televisión

1965 | Komedie

Spanje 1965. Komedie van José Luis Sáenz de Heredia. Met o.a. Tony Leblanc, Conchita Velasco, José Luis Lopéz Vázquez, Antonio Garisa en Antonio Mayans.

Een flauwe imitatie van HISTORIAS DE LA RADIO, die zich deze keer echter afspeelt in het televisiemilieu.

Casi un caballero

1964 | Komedie

Spanje 1964. Komedie van José María Forqué. Met o.a. Alberto Closas, Conchita Velasco, José Luis Lopéz Vázquez, Alfredo Landa en Gracita Morales.

Een dief van de `guante blanco` (witte handschoen) koopt zich vrij uit liefde voor een zakkenrolster. Een domme komedie, waarin de samenwerking tussen Forqué en Pedro Masó weinig vruchten heeft afgeworpen.

La Verbena de la Paloma

1963 | Muziek, Romantiek

Spanje 1963. Muziek van José Luis Saenz de Heredia. Met o.a. Conchita Velasco, Vicente Parra, Angel Garasa en Mercedes Vecino.

De derde verfilming van de beroemde Zarzuela. Deze was echter veel slechter dan de vorige twee.

La Boda era a las doce

1962 | Komedie, Romantiek

Spanje 1962. Komedie van Julio Salvador. Met o.a. Conchita Velasco, José Rubio, Ismael Merlo en Terele Pávez.

Een jonge vrouwelijke beambte kan niet kiezen tussen haar twee aanbidders, die tot verschillende maatschappelijke klassen horen. Een onbelangrijke komedie.

Mi noche de bodas

1961 | Komedie

Spanje 1961. Komedie van Tulio Demichelli. Met o.a. Conchita Velasco, Luis Aguilar, Isabel Garcés en Tony Leblanc.

In haar huwelijksnacht ontvangt een vrouw in het bijzijn van haar man een cadeau met een mysterieuze brief. Een zeer slechte komedie zoals van Demichelli te verwachten valt.

Martes y 13

1961 | Komedie

Spanje/Portugal 1961. Komedie van Pedro Lazaga. Met o.a. Conchita Velasco, José Luis López Vázquea, Franz Hoham en Isabel de Castro.

Twee paren die elkaar niet kennen, besluiten om op een dinsdag die bovendien ook de dertiende van de maand is, te trouwen. Een komedie tegen het bijgeloof die verder geen boodschap heeft.

La paz empieze nunca

1960 |

Spanje 1960. Leon Klimovsky. Met o.a. Carmen De Lirio, Conchita Velasco en Adolfo Marsillach.

Twee paren die elkaar niet kennen, besluiten om op een dinsdag die bovendien ook de dertiende van de maand is, te trouwen. Een komedie tegen het bijgeloof die verder geen boodschap heeft.

Julia y el celacanto

1960 | Komedie

Spanje 1960. Komedie van Antonio Momplet. Met o.a. Conchita Velasco, Tony Leblanc, Virgilio Teixeira en Carlos Casaravilla.

De secretaresse van een conservenfabrikant ontdekt op zekere dag op het strand een vis van voor de zondvloed... Het is eenvoudigweg een slechte film.

Festival en Benidorm

1960 | Komedie, Muziek

Spanje 1960. Komedie van Rafael Salvia. Met o.a. Conchita Velasco, Carmen de Lirio, Angel Picazo en Manolo Gómez Bur.

Drie meisjes bereiden zich voor op het songfestival in Benidorm. Een afgrijselijke film.

El Indulto

1960 | Drama, Misdaad

Spanje 1960. Drama van José Luis Saenz de Heredia. Met o.a. Pedro Armendáriz, Conchita Velasco, Manuel Monroy en Eulalia del Pino.

Een man wil zich wreken op zijn vrouw omdat zij verliefd is geworden op zijn broer...De film is geïnspireerd op een roman van Emilia Pardo Bazán. Een prachtig verhaal, dat helaas verminkt is door de slechte regie van Saenz de Heredia.

Amor bajo cero

1960 | Komedie, Romantiek

Spanje 1960. Komedie van Ricardo Blasco. Met o.a. Tony Leblanc, Conchita Velasco, Jorge Rigaud en Katia Loritz.

In La Molina, tijdens het internationale ski-concours, bloeien vele romances op. Dit is een alledaagse, onsamenhangende en sentimentele komedie.

Nacido para la música

1959 | Musical

Spanje 1959. Musical van Rafael Salvia. Met o.a. Juan Antonio, Arturo Fernández, Fernando Rey en Conchita Velasco.

Een vrouw die de muziek begunstigt, besluit om een pianist van zeer jeugdige leeftijd te helpen. Spoedig komt zij erachter dat het haar eigen kind is. Verschrikkelijk: het lijkt wel een Mexicaanse film.

Los Tramposos

1959 | Komedie

Spanje 1959. Komedie van Pedro Lazaga. Met o.a. Tony Leblanc, Conchita Velasco, Antonio Ozores en Laura Valenzuela.

De ellende van twee goedkope gauwdieven. Een zeer zwakke komedie, met enkele folkloristische noten.

El Día de los enamorados

1959 | Komedie

Spanje 1959. Komedie van Fernando Palacios. Met o.a. Tony Leblanc, Conchita Velasco, Jorge Rigaud en Katia Loritz.

Het verhaal van vier verloofde stellen die uiteindelijk allemaal zullen trouwen. Destijds de klassieke Spaanse komedie.

Crimen para recién casados

1959 | Misdaad

Spanje 1959. Misdaad van Pedro L. Ramírez. Met o.a. Fernando Fernán-Gómez, Conchita Velasco, Roberto Rey en Raúl Cancio.

Tijdens de huwelijksreis krijgt een pas getrouwde politieagent de kans om een misdaad op te lossen. De film heeft geen opmerkelijke kwaliteiten maar is wel goed gespeeld.

Las Chicas de la Cruz Roja

1958 | Komedie

Spanje 1958. Komedie van Rafael Salvia. Met o.a. Antonio Casal, Katia Loritz, Tony Leblanc en Conchita Velasco.

De lotgevallen van vier meisjes die net tot het Rode Kruis zijn toegetreden vormen een middelmatige komedie, die evenwel veel succes in Spanje oogstte.

Mensajeros de paz

1957 | Komedie, Fantasy

Spanje 1957. Komedie van José María Elorrieta. Met o.a. Rafael Luis Calvo, Félix Dafauce, Antonio Amorós, José María Tasso en Antonio Casas.

De Drie Koningen proberen na te gaan of de mensen nog in hen geloven. In deze zeer slappe film komt de voortreffelijke 'cast' ternauwernood uit de verf.

La boda era a las doce

1862 |

Spanje 1862. Julio Salvador. Met o.a. Ismael Merlo, José Rubio en Conchita Velasco.

De Drie Koningen proberen na te gaan of de mensen nog in hen geloven. In deze zeer slappe film komt de voortreffelijke 'cast' ternauwernood uit de verf.