Ashley Williams (1978) is acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

Something Borrowed

2011 | Komedie, Drama, Romantiek

Verenigde Staten 2011. Komedie van Luke Greenfield. Met o.a. Ginnifer Goodwin, Kate Hudson, Colin Egglesfield, John Krasinski en Steve Howey.

Rachel (Goodwin) is al tijden verliefd op oud medestudent Dex (Egglesfield), maar haar beste vriendin, de assertievere Darcy (Hudson) is nu mooi met hem verloofd. Wat te doen? Luchtig romantisch drama dat zich afspeelt in de betere kringen van Manhattan en de Hamptons, heeft twee enthousiaste hoofdrolspeelsters die het brave, te gemakzuchtige script echter niet op een hoger niveau zullen brengen. Dat de man waarom ze twisten een saaie deur is, helpt ook al niet. Naar het boek van Emily Giffin, en mede geproduceerd door Hilary Swank.

The Front

2010 | Thriller

Verenigde Staten 2010. Thriller van Tom McLoughlin. Met o.a. Andie MacDowell, Daniel Sunjata en Ashley Williams.

Officier van justitie Lamont (MacDowell) wil - deels om politieke motieven - een oude moordzaak heropenen, die van de Boston Strangler. Rechercheurs Garano (Sunjata) en Stump (Williams) hebben het eigenlijk al druk zat met een actuele zaak, die voor Garano persoonlijk dichtbij komt. B-thriller wil te veel in te korte tijd, wat resulteert in onhandige dialogen, rommeligheid en weinig spanning. Televisiebewerking van een detectiveroman van Patricia Cornwell (even te zien als blonde serveerster) is een los vervolg op een eerder verhaal rond dezelfde personages, At Risk.

Montana Sky

2007 | Drama, Thriller, Romantiek

Verenigde Staten 2007. Drama van Mike Robe. Met o.a. Ashley Williams, Charlotte Ross, Diane Ladd en John Corbett.

De overleden grootgrondbezitter Jack Mercy heeft in zijn testament verordend dat zijn drie dochters uit verschillende relaties een jaar lang samen op zijn ranch moeten leven om hun erfdeel te verdienen. Dit tot grote woede van Willa, die als enige op de ranch is opgegroeid. Volgens haar hebben haar halfzussen totaal geen idee van het runnen van een ranch. Conflicten zijn onvermijdelijk en als ze uiteindelijk noodgedwongen wat tot bedaren komen wordt hun wereld op zijn kop gezet door aanslagen.

Snow

2004 | Drama, Familiefilm

Verenigde Staten 2004. Drama van Alex Zamm. Met o.a. Tom Cavanagh, Ashley Williams en Patrick Fabian.

Een van Santa's rendieren, Buddy, wordt vlak voor Kerst gevangengenomen door Buck. Santa doet er vervolgens onder het pseudoniem Nick Snowden alles aan om Buddy terug te krijgen. Hij krijgt daarbij hulp van dierenverzorgster Sandy, op wie Buck weer een oogje heeft.

Indian Summer

1993 | Drama, Komedie, Familiefilm

Verenigde Staten/Canada 1993. Drama van Mike Binder. Met o.a. Alan Arkin, Matt Craven, Diane Lane, Bill Paxton en Elizabeth Perkins.

Zeven voormalige gasten van een zomerkamp voor tieners keren na jaren terug en worden door hun `hopman` Arkin ontvangen, die ze dan weer behandelt als (grote) kinderen. In feite is de film een verzameling van individuele portretjes van de hoofdrollen met thema's als de opkomende midlifecrisis, het blootleggen van het diepste van de ziel, onbeantwoorde liefde, onderdrukte seksuele verlangens, etc. Het ene tableau is wat meer geslaagd dan het andere, het spel is verschillend van kwaliteit, afhankelijk van de geboden ruimte in het scenario van regisseur Binder. Het geheel is heel keurig verzorgd, gefilmd op locatie in het Algonquin Park in Canada. Het hoogtepunt van de film wordt gevormd door Arkin, die aankondigt er na veertig jaar als jeugdleider mee te willen ophouden. Braaf filmpje voor yuppen die bezig zijn gezapige burgers te worden. Camerawerk van Tom Siegel. Panavision widescreen en Dolby.