Robin Hughes

Acteur

Robin Hughes is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Sometimes Aunt Martha Does Dreadful Things

1971 | Thriller, Horror, Misdaad

Verenigde Staten 1971. Thriller van Thomas Casey. Met o.a. Abe Zwick, Robin Hughes, Maggie Wood, Marty Cordova en Don Craig.

Een psychopatische (mannelijke) dief kleedt zich als de moeder van zijn handlanger, een punk. Mocht er toevallig een agent iets zien dan wordt deze zo om de tuin geleid. Maar de travestiet, die zo ongeloofwaardig is dat het lachwekkend is, wordt jaloers op de vele vriendinnen van zijn zogenaamde zoon en slaat aan het moorden. Deze smerige film waarbij is gemaakt in Miami, maar bewoners ter plaatse kunnen dat beter ontkennen.

The Thing That Couldn't Die

1958 | Horror

Verenigde Staten 1958. Horror van Will Cowan. Met o.a. Andra Martin, William Reynolds, Carolyn Kearney, Jeffrey Stone en Robin Hughes.

Je weet maar nooit wat je met een wichelroede vindt. In deze thriller blijkt dat het nog steeds levende, afgehakte hoofd van een Spaanse tovenaar te zijn die op zoek is naar zijn lichaam. Goedkoop en daar ziet het ook naar uit, maar Hughes is goed in de titelrol.

Manhunt in the Jungle

1958 | Avonturenfilm

Verenigde Staten 1958. Avonturenfilm van Tom McGowan. Met o.a. Robin Hughes, Luis Alvarez, Jorge Montoro, John B. Symmes en James Wilson.

Een afgezaagde safari, gesitueerd in Brazili├ź.

Drama Classics: The General's Boots

1954 | Oorlogsfilm, Drama

Verenigde Staten 1954. Oorlogsfilm van Roy Kellino. Met o.a. Basil Rathbone, John Dehner, Melville Cooper, Robin Hughes en Jack Carol.

Ex-kapitein Dehner, zakenman Cooper en Generaal Rathbone verlaten tijdens WOII Hong-Kong met een legervliegtuig richting Londen. Onderweg worden ze aangevallen en storten neer. De twee piloten overleven de crash niet, maar het drietal kan zich redden met een rubberboot en een bus water. Tussen Dehner en de disciplinaire Rathbone klikt het niet, maar hun vijandschap gaat reeds terug tot een opdracht in de jungle. Hun wederzijdse haat gaat snel naar een hoogtepunt. Verrassend sterk verhaal waarin twee personen, geïsoleerd van de rest van de samenleving, een psychologische onderlinge oorlog uitvechten, met de derde als observator. Een onverwacht climax die alles in een heel ander perspectief plaatst. Sublieme vertolking van Rathbone en Dehner. Geschreven door John Q. Copeland en in beeld gebracht door George T. Clemens.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Robin Hughes op televisie komt.

Reageer