Tom Janssen

Acteur

Tom Janssen is acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

Suite 16

1994 | Thriller, Drama, Erotiek

Nederland/België/Frankrijk/Verenigd Koninkrijk 1994. Thriller van Dominique Deruddere. Met o.a. Pete Postlethwaite, Antonie Kamerling, Géraldine Pailhas, Bart Slegers en Viviane de Muynck.

Jonge, charmante en ambitieuze Kamerling verleidt rijke, oude dames om hen van geld en goud te kunnen ontdoen. Tot een van zijn slachtoffers zich verzet en hij moet vluchten naar Suite 16, een afgelegen hotelkamer. In de waan dat hij er veilig is, valt hij argeloos in de handen van steenrijke, oudere, impotente, aan rolstoel gekluisterde Postlethwaite.

In Extremo

1981 | Drama

Nederland 1981. Drama van Frans Zwartjes. Met o.a. Lisa de Rooy, Moniek Toebosch, Tom Janssen, Armand Perrenet en Helen Hedy.

Een dramatisch-experimentele film, die tegelijk een bijtende satire is op het commerciële galeriegebeuren en toestanden rondom 'performances' en dergelijke.

Billy Turf, het dikste studentje ter wereld

1978 | Familiefilm

Nederland 1978. Familiefilm van Henk van der Linden. Met o.a. Tom Janssen, Richard Vroomen, Jan Kruyk, Hub Consten en Frans Keulen.

Door zijn gedrag moet Billy Turf op kostschool blijven en raakt betrokken bij de uitvinding van nieuwe brandstof. Een humoristisch gevecht met schurken kan de film onvoldoende opkrikken.

Sjors en Sjimmie en het zwaard van Krijn

1977 | Familiefilm, Avonturenfilm

Nederland 1977. Familiefilm van Henk van der Linden. Met o.a. Tom Daemen, Mar Fikkie, Tom Janssen, Hub Odekerken en Jan Kruyk.

Wie het verborgen zwaard van de vroegere koning Krijn vindt, wordt heerser van het eiland. Sjors en Sjimmie zoeken de schat maar worden belaagd door schurken. Ontsnappingen en vechtpartijen vormen een belangrijk bestanddeel van deze film.

Dik Trom weet raad

1976 | Familiefilm

Nederland 1976. Familiefilm van Henk van der Linden. Met o.a. Tom Janssen, Ferdy Vroomen, Jan Kruyk, Claire Leistra en Rose Canisius.

Dik Trom redt het dokterszoontje uit het water en laat als beloning een verlamd vriendje opereren. Ontvoering door een bende tracht de deugdzaamheid nog iets te verlevendigen.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Tom Janssen op televisie komt.

Reageer