Gabriel Barre

Acteur

Gabriel Barre is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Erotic Tales: The Dutch Master

1994 | Fantasy

Verenigde Staten/Duitsland 1994. Fantasy van Susan Seidelman. Met o.a. Mira Sorvino, Aida Turturro, Sharon Angela, Rick Pasqualone en Charles Gerbel.

Vlak voor haar huwelijk met een saaie politieman raakt Teresa (Sorvino) gefascineerd door het zeventiende eeuwse schilderij [KL]De drinkster[KLE] van de Nederlandse meester Pieter de Hoogh (1629-1684), dat in het Metropolitan Museum in New York hangt. Ze ziet het tijdens de lunchpauze voor het eerst en meent dat het tafereel tot leven komt. Daarna kan ze het niet meer uit haar gedachten zetten en haar hoofd niet goed meer bij haar werk houden. Ze gaat haar vriendinnen verwaarlozen. Ze dost zich uit in de kledij van die tijd en gaat opnieuw kijken. Ze volgt de jongeman op het schilderij als hij zijn vriendin verleidt. Tenslotte laat ze zich door hem meeslepen. Op haar trouwdag komt ze niet meer opdagen. Een film die een sterke erotische kracht uitstraalt en die een parallel trekt tussen de vrijmoedige opvattingen uit de gouden eeuw en de hypocrisie van de twintigste eeuw. Een film over de seksuele verlangens van een vrouw, door een vrouw (de 43-jarige Seidelman) gefilmd, kom je niet iedere dag tegen. Het scenario van regisseuse Seidelman en Jonathan Brett is een beetje rommelig en de personages lijken enigszins geforceerd als ze hun verhaal in de camera vertellen. Het bekijken waard en een van de betere afleveringen uit de reeks. Het camerawerk is van Maryse Alberti. Er kwam een verolg: EROTIC TALES II, waarin opgenomen: CARAMELLE, HOTEL PARADISE en DIABELSKA EDUKACJA. Dolby Stereo S.R.

Luggage of the Gods!

1983 | Komedie

Verenigde Staten 1983. Komedie van David Kendall. Met o.a. Mark Stolzenberg, Gabriel Barre, Gwen Ellison, Martin Haber en Rochelle Robins.

Er valt hier en daar wel wat te grinniken om deze komedie over holbewoners en -bewoonsters, en wat er gebeurt als een straalvliegtuig - inderdaad: een straalvliegtuig - zijn lading boven hun hoofden lost. Een nogal ongewone film om het maar zwakjes uit te drukken.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Gabriel Barre op televisie komt.

Reageer