Laura Solari

Acteur

Laura Solari is acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

Banditi a Milano

1968 | Drama, Misdaad, Thriller

Italië 1968. Drama van Carlo Lizzani. Met o.a. Tomas Milian, Don Backy, Ray Lovelock, Ezio Sancrotti en Carla Gravina.

Vier bankrovers worden op het moment van hun vlucht door politie betrapt. Bij achtervolging schieten ze enige voorbijgangers neer om verwarring te zaaien en zo te kunnen ontsnappen. Politie raakt spoor echter niet kwijt en weet de overlevenden toch te pakken. Op feiten geïnspireerde film geeft beeld van de tegenwoordige stadscriminaliteit dat door reportageachtige vormgeving extra-authenticiteit krijgt. Binnen deze opzet blijft het scenario noodzakelijk aan de oppervlakte, maar er wordt krachtig geacteerd.

Vacanza alla baia d'argento

1961 | Komedie, Romantiek

Italië 1961. Komedie van Filippo Ratti. Met o.a. Anthony Steel, Valeria Fabrizi, Mario Carotenuto en Laura Solari.

Twee aan lager wal geraakte gezinnen hopen hun problemen op te lossen door met hun kinderen op vakantie naar zee te gaan ten einde daar kapitaalkrachtige partners voor hun kroost te vinden. Inderdaad worden ze verliefd op precies de juiste types. Een voorspelbare plot, zwakke vertolkingen.

G.P.U.

1942 |

Duitsland 1942. Karl Ritter. Met o.a. Laura Solari, Andrews Engelman, Marina von Ditmar, Will Quadflieg en Karl Haubenreisser.

Olga Feodorowna neemt in 1939 wraak op een G.P.U.-man, die tijdens de Russische revolutie haar familie heeft uitgemoord. De fanatieke nazi-regisseur schuwt geen effect om Russen, joden en andere 'vijanden' als onmensen af te schilderen.

Ridi pagliaccio

1940 | Romantiek

Italië 1940. Romantiek van Camillo Mastrocinque. Met o.a. Fosco Giachetti, Laura Solari, Giuditta Rissone, Elli Parvo en Nora Marino.

Laura Solari is een jonge vrouw, die net uit de gevangenis is ontslagen. Fosco Giachetti is clown en trapezewerker in een circus. Op een dag ziet hij dat Solari in de rivier springt om zelfmoord te plegen. Hij redt haar leven en zij trekt bij hem in. Gaandeweg raakt zij steeds meer bij het circusbestaan betrokken. Giachetti leert haar het trapezewerk, zodat ze met hem en zijn twee collega's in hun show kan meedoen. Op een dag doet iemand uit de wereld van het grote amusement Giachetti, Solari en de twee collega's een lucratief aanbod waarop zij ingaan. Voortaan treden zij in bekende theaters en pistes over heel de wereld op. Giachetti en de vrouw trouwen, worden rijk en succesvol, maar missen wel de kameraadschap van het circus, waar iedereen als één grote familie met elkaar omgaat. Het spel is prima maar eigenlijk is dit gewoon een middelmatige film.

Eravamo sette vedove

1939 | Komedie

Italië 1939. Komedie van Mario Mattoli. Met o.a. Laura Nucci, Antonio Gandusio, Nino Taranto, Laura Solari en András Kern.

Zeven vrouwen en een man zijn gestrand op eem eiland, na een schipbreuk tijdens een cruise. Na een poosje knoopt een van de vrouwen een relatie aan met de man. Als de echtgenoten van de dames op het eiland verschijnen vindt er een blijde reünie plaats, voor iedereen behalve één.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Laura Solari op televisie komt.

Reageer