Michael Tough

Acteur

Michael Tough is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Gang In Blue

1996 | Misdaad, Actiefilm

Canada/Verenigde Staten 1996. Misdaad van Melvin Van Peebles en Mario Van Peebles. Met o.a. Josh Brolin, Melvin Van Peebles, Mario Van Peebles, Cynda Williams en Stephen Lang.

Weliswaar delen vader en zoon de regie in deze grimmige tv-film, zoon Mario heeft de hoofdrol. Hij speelt agent Michael, die een neo-nazi complot tegen hem en andere kleurlingen ontwaart, maar door bijna niemand geloofd wordt. Gang in blue mept ietwat simplistisch zwart-wit om de oren met racisme, waarbij iedere witte slecht is (precies één uitzondering) en iedere zwarte goed. (IdH/VPRO Gids)

Phantom Kid

1983 | Familiefilm, Western

Verenigde Staten 1983. Familiefilm van Peter Hammond. Met o.a. Michael Tough, Susan Stacey, Jeremy Kaplan, Kelly Frost en Price McLean.

Phantom Kid (Tough) en zijn makker Kaplan krijgen in dit routine-filmpje van President Lincoln hoogst persoonlijk de opdracht om een bende die een stadje terroriseert te bestrijden en ervoor te zorgen dat de spoorwegaanleg ongehinderd voort kan. Bloedeloos ondanks het luide geweld.

Prom Night

1980 | Horror

Verenigde Staten 1980. Horror van Paul Lynch. Met o.a. Leslie Nielsen, Jamie Lee Curtis, Casey Stevens, Eddie Benton en Antoinette Bower.

Een nakomeling van HALLOWEEN, die tevens een graantje meepikt van CARRIE. Vier kinderen, die bij verstoppertje spelen min of meer per ongeluk de dood van een speelkameraadje hebben veroorzaakt, worden jaren na dato door een onbekende moordenaar achtervolgd. Jamie Lee Curtis herhaalt haar HALLOWEEN-rol. Niet eens de slechtste film in zijn soort, maar je hoeft er niet voor thuis te blijven. Er kwamen (toch nog) vervolgen.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Michael Tough op televisie komt.

Reageer