Cristiana Borghi

Acteur

Cristiana Borghi is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Rossa di sera

1989 | Drama

Italië 1989. Drama van Beppe Cino. Met o.a. Massimo Venturiello, Cristiana Borghi, Tomas Arana en Manuela Gatti.

De generatie die opgroeide in de jaren zestig krijgt in de jaren tachtig met de midlife-crisis te maken. Een man bezoekt zijn dochter die nog bij haar moeder woont. Hij ontmoet vrienden van vroeger. Zonder sentimenteel te worden, toont de film wat er geworden is van die generatie en dat hun idealen van toen niet passen in de 'egoïstische' jaren tachtig.

Appuntamento a Trieste

1989 |

Italië 1989. Bruno Mattai. Met o.a. Tony Musante, Cristiana Borghi en Gianni Cavina.

Gedegen televisiefilm, vrij naar Giorgio Scerbanenco, over een Italiaans-Amerikaanse geheim agent en zijn verhouding met een vrouw die tijdens WO II in een concentratiekamp heeft gezeten. Ze leeft met de herinnering aan haar verloofde, die door de nazi's werd vermoord. De verhouding duurt niet lang, want de geheim agent heeft een contra-spionnage opdracht. Film speelt in 1948, tijdens een complot om Tito te vermoorden.

Cartoline Italiane

1987 | Experimenteel

Italië 1987. Experimenteel van Meme Perlini. Met o.a. Geneviève Page, Lindsay Kemp, Cristiana Borghi, David Brandon en Stefano Davanzati.

Een intelligent en soms roerend produkt van Perlini's avant-gardistische toneel, met knappe vertolkingen van Genevieve Page en de sympathieke clown Lindsay Kemp. De film gaat over een jonge vrouw die zich voordoet als actrice om toegang te krijgen tot een pension dat wordt geleid door een legendarische ster van het toneel. Het pension is eigenlijk een vermomd theater dat wordt bevolkt door allerhande acteurs. Af en toe vervalt de film in herhalingen, maar al met al is het een interessant werk. Ook bekend als ITALIAN POSTCARDS.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Cristiana Borghi op televisie komt.

Reageer