Terry Ingram is regisseur.
Er zijn 6 films gevonden.

Marry Me At Christmas

2017 | Romantische komedie

Verenigde Staten 2017. Romantische komedie van Terry Ingram. Met o.a. Crystal Lowe, Blair Penner, Emily Tennant, Trevor Donovan en Rachel Skarsten.

Looks Like Christmas

2016 | Komedie, Romantiek

Canada 2016. Komedie van Terry Ingram. Met o.a. Anne Heche, Dylan Neal en Michael Teigen.

Niemand plant kerst zo goed als Carol. Maar als er een knappe man in haar leven verschijnt, moet Carol een compromis sluiten.

'Tis the Season for Love

2015 |

2015. Terry Ingram. Met o.a. Sarah Lancaster, Brendan Penny, Jessica Harmon, Andrew Francis en Gwynyth Walsh.

Niemand plant kerst zo goed als Carol. Maar als er een knappe man in haar leven verschijnt, moet Carol een compromis sluiten.

Concrete Canyons

2010 | Misdaad, Drama

Canada 2010. Misdaad van Terry Ingram. Met o.a. Scott Patterson, Polly Shannon en Emilie Ullerup.

Sheriff Ben Sloane uit de Rockies is een expert in het opsporen van mensen. Als hij hoort dat zijn zoon verdacht wordt van moord en ondergedoken is in Chicago gaat hij direct daarheen om zijn zoon te zoeken en de recherche te helpen met het vinden van de echte dader.

Angel and the Bad Man

2009 | Western

Canada/Verenigde Staten 2009. Western van Terry Ingram. Met o.a. Lou Diamond Phillips, Deborah Kara Unger en Luke Perry.

Een gewonde man zakt ineen op de drempel van een mormonenfamilie die hem vervolgens onderdak verschaft. Als hij stukje bij beetje weer opkrabbelt, wordt hij verliefd op de dochter en beseft hij dat hij het wat rustiger aan moet gaan doen. Hij is echter geobsedeerd door de moord op zijn vader en daarom grijpt hij nog één keer naar de wapens.

Earthquake in New York

1998 | Drama

Verenigde Staten/Canada/Duitsland 1998. Drama van Terry Ingram. Met o.a. Greg Evigan, Melissa Sue Anderson, Cynthia Gibb en Michael Moriarty.

Je zou het ondenkbaar (willen) noemen, maar ja, sinds '11 september' lijkt niks onmogelijk; waarom dus geen New York met aardbeving en seriemoordenaar? Rechercheur John Rykker (Evigan) verhuist na een tragische aardbeving in Los Angeles naar New York. Continentale aardplaten lijken John te achtervolgen, omdat nu zelfs New York getroffen wordt door een aardbeving. John moet zijn gezin redden, de stad helpen, en een stalkende moordenaar afschudden. Zelfs voor aardbevingfilm-fans is deze van slechte effecten vergeven Big Apple-ramp al te mal.