Ulrike Butz

Acteur

Ulrike Butz is acteur.
Er zijn 16 films gevonden.

Schulmädchen-Report 11. Teil - Probieren geht über studieren

1976 | Erotiek

Duitsland 1976. Erotiek van Ernst Hofbauer. Met o.a. Elke Deuringer, Margot Mahler, Klaus Tinney, Alexandra Moser en Ulrike Butz.

Laatste door Hofbauer geregisseerde schoolmeisjesfilm, nog steeds volgens de beproefde methode: een zestal episoden, op drie weken tijd opgenomen, zonder klank en nadien, met de hulp van professionals gesynchroniseerd. Hofbauer gaf zelf toe dat er nu helemaal geen seksuele schoolmeisjesproblemen meer waren die niet eerder behandeld waren. Zie ook: Aufklärung-films.

Wenn Mädchen mündig werden

1975 | Komedie, Erotiek

Duitsland 1975. Komedie van Alois Brummer. Met o.a. Ulrike Butz, Victor Lange, Josef Moosholzer, Horst Gebert en Inge Hoffmann.

Aan de tapkast van een Beierse herberg doen stamgasten elkaar verhalen over seksuele ervaringen waar de oortjes van hun toehoorders van gaan gloeien - maar niet die van de kijker naar deze infantiele, platte en soms zelfs uitgesproken smakeloze sekskomedie. Een film om over te slaan. Zie ook Tiroler-seksfilms.

Zwei Kumpel auf der Alm - Liebesgrüße aus der Lederhose, 2. Teil

1974 | Komedie, Erotiek

Duitsland 1974. Komedie van Franz Marischka. Met o.a. Peter Steiner, Johannes Buzalski, Ulrike Butz, Elfie Pertramer en Rinaldo Talamonti.

De potente kompels uit het Roergebied (bekend uit deel 1 en volgende delen 3 t/m 6) gaan met vakantie naar een zeer lichtzinnig dorp in de Beierse Alpen, waar volgens deze aflevering in seksueel opzicht ontzettend veel te lachen valt - maar het is hoogst twijfelachtig of de toeschouwer deze koortsachtige sekspret zal delen. Zie ook 'Tiroler'-seksfilms.

Oktoberfest - da kann man fest...

1974 | Erotiek

Duitsland 1974. Erotiek van Christian Kessler. Met o.a. Josef Moosholzer, Dorothea Rau, Ulrike Butz, Monica Marc en Sepp Gneißl.

Tijdens de oktober-bierfeesten in München trekken een Beierse caféhouder en een aannemer met een Italiaanse ijsboer uit een provincieplaatsje op meidenjacht. Hun vrouwen maken ze wijs dat ze naar een kegeltoernooi in het nabijgelegen Rosenheim zijn gegaan. Scenario is van zuurkool-seks-specialist Hans Billian. Zie ook: 'Tiroler'-seksfilms.

Muschi Maus mag's grad heraus

1974 | Erotiek

Duitsland 1974. Erotiek van Hubert Frank. Met o.a. Ulrike Butz en Josef Moosholzer.

Zie: 'Tiroler'-sexfilms.

Liebesgrüße aus der Lederhose, 2. Teil

1974 | Komedie, Erotiek

Duitsland 1974. Komedie van Franz Marischka. Met o.a. Johannes Buzalski, Peter Steiner, Ulrike Butz, Elfie Pertramer en Hans Henning Claer.

De potente kompels uit het Roergebied (bekend uit deel 1 en volgende delen 3 t/m 5), gaan met vakantie naar een zeer lichtzinnig dorp in de Beierse Alpen, waar volgens deze aflevering in seksueel opzicht ontzettend veel te lachen valt - maar het is hoogst twijfelachtig of de toeschouwer deze koortsachtige sekspret zal delen. Zie ook: 'Tiroler'- seksfilms.

Laß jucken Kumpel 3. Teil - Maloche, Bier Bier und Bett

1974 | Erotiek, Komedie

Duitsland 1974. Erotiek van Franz Marischka. Met o.a. Hans-Henning Claer, Johannes Buzalski, Helga König, Ulrike Butz en Rinaldo Talamonti.

Derde uit een reeks kompel-films. Het gaat weer om de zogenaamde liefdesavonturen van een arbeider uit het Roergebied. Het leven van een mijnwerker bestaat uit zwaar werk, bier drinken en plezier in bed. Een film zonder niveau of originaliteit.

Gejodelt wird im Unterhöschen

1974 | Erotiek

Duitsland 1974. Erotiek van Ernst Hofbauer. Met o.a. Ulrike Butz, Judith Frisch en Günther Kieslich.

Beierse sekskomedie waarin slechts af en toe gejodeld wordt maar waarin de slipjes door ramen en deuren vliegen. Brave, gezonde softseks. Zie ook: 'Tiroler'- seksfilms.

Alpenglühn in Dirndlrock

1974 | Komedie, Erotiek

Duitsland 1974. Komedie van Siggi Götz. Met o.a. Elisabeth Volkmann, Willi Harlander, Rinaldo Talamonti, Elisabeth Felchner en Hans Terofal.

Wil het alpendorp Vögelbrunn tot marktgemeente worden gepromoveerd, dan moet het inwonertal snel met zeven worden vermeerderd. Aanpakken dus voor het hele dorp. Grove sekskomedie met ontstellend smakeloze grappen. Zie ook: Tiroler-seksfilms.

Wenn die Prallen Möpse Hüpfen

1973 | Erotiek

Duitsland 1973. Erotiek van Ernst Hofbauer. Met o.a. Ulrike Butz, Judith Fritsch, Eva Gross, Sonja Jeanine en Heidi Kappler.

Een aantal seksverhaaltjes in een guitige raamvertelling. De Duitse titel is een mysterie; de vertaling luidt 'Waar de dikke mopshondjes ronddartelen'. Misschien is dit Germaanse eroscentrum-geheimtaal? Wij weten het niet. Deze film kunt u overslaan en dat geldt voor vrijwel alles wat Hofbauer ooit heeft gemaakt. Ook bekend als FLOTTE BIENEN - WILDER HONIG.

The Devil's Plaything

1973 | Horror, Erotiek

Zwitserland 1973. Horror van Joseph W. Sarno. Met o.a. Nadia Senkowa, Untel Syring, Marie Forssȧ, Ulrike Butz en Flavia Reyt.

Op een eng kasteel bereiden seks-nonnen (?) de wederopstanding voor van barones Vaga, een in de Middeleeuwen verbrande vampier. Ongehoorde flauwekul in een werkje, dat als seksfilm volledig is te verwaarlozen en als horrorfilm te onzinnig om over te praten. Ook bekend als VEIL OF BLOOD.

Sex macht Happy

1973 | Komedie, Erotiek

Duitsland 1973. Komedie van Eberhard Schröder. Met o.a. Birgit Bergen, Enzi Fuchs, Ulrike Butz en Irina Kant.

Schooljongens ontdekken de mogelijkheid om in de boudoirs van verwaarloosde huisvrouwen bevrediging te vinden en hier ook nog een zakcent aan over te houden. Sekswerk zonder kraak of smaak van de onuitputtelijke Schröder. Ook bekend als SEX MACHT GLŸCKLICH.

Hot Dogs und Bananeneis

1973 | Erotiek

Duitsland 1973. Erotiek van Eberhard Schroeder. Met o.a. Achim Neumann, Ulrike Butz, Birgit Bergen, Ingrid Steeger en Elisabeth Volkmann.

De jonge Neumann ontwikkelt zich tot een bevrediger van welgestelde dames, maar als hij de snelstijgende vraag niet meer aankan, laat hij zijn kameraden opdraven als ondersteuning. Met de nieuw verdiende welvaart verwennen zij hun onschuldige vriendinnetjes, die niets weten van hun bijverdiensten totdat één van hen wantrouwig wordt en dan is het uit met de pret. Een dun verhaaltje, dat soft-porno moet omhullen. Verachtelijk, gedateerd en beslist geen staaltje van Grote Kunst, en 'Kunst' dan zonder de n en de s. Ook bekend als JUNGE MÄDCHEN MÖGENS HEIß - HAUSFRAUEN NOCH HEIßER.

Hausfrauen-Report, 5. Teil

1973 | Erotiek, Documentaire

Duitsland 1973. Erotiek van Eberhard Schröder. Met o.a. Rosl Mayr, Elisabeth Volkmann, Marianne Gross, Ulrike Butz en Doris Denberg.

In de trein hoor je nog eens wat. Een seks-reporter (?) besluit een enquête over binnen- en buitenechtelijke seksbeleving te houden op Duitse Noord/Zuid-treinverbindingen en krijgt te horen wat hij al vreesde: in veel huwelijken speelt buitenechtelijke seks een aanzienlijk grotere rol dan huwelijkse trouw. Het verhaal wordt geïllustreerd met grafieken, rapporten en statistieken en is zeer melig. Op buitengewoon verwarrende wijze is deze film ook bekend geworden als HAUSFRAUEN-REPORT 4. TEIL, omdat een afwijkende manier van tellen gebezigd is, maar hoe je het wendt of keert het was de vijfde film in de reeks die gemaakt werd. Zie ook: Aufklärung- films.

Geilermanns Töchter - Wenn Mädchen mundig werden

1973 | Erotiek

Duitsland 1973. Erotiek van Alois Brummer. Met o.a. Ulrike Butz, Viktor Lange en Logena Marks.

Zie: 'Tiroler'-sexfilms.

Mädchen, die nach München kommen

1972 | Komedie, Erotiek

Duitsland 1972. Komedie van Walter Boos. Met o.a. Doris Henke, Karin Böttcher, Ingrid Steeger, Elfriede Payer en Gunther Möhner.

Het zou statistisch bewezen zijn dat jaarlijks circa 15.000 vrouwen tussen de achttien en vijfentwintig jaar naar München trekken om er werk te zoeken. Volgens deze film speelt dit werk zich grotendeels tussen de lakens af en hiervan krijgen wij wat voorbeelden. Zeer grove Germaanse humor in deze komedie-met-loden-voeten.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Ulrike Butz op televisie komt.

Reageer