Bridget Armstrong is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Desperate Remedies

1993 | Drama

Nieuw-Zeeland 1993. Drama van Stewart Main en Peter Wells. Met o.a. Jennifer Ward-Lealand, Lisa Chappell, Cliff Curtis, Michael Hurst en Kiri Mills.

Nieuw Zeeland in 1860. In de kleine, fictieve, koloniale haven Hope is Ward-Lealand de eigenares van een goedlopend winkeltje. Ze leeft samen met Chappell, met wie ze een onduidelijke sentimentele relatie heeft, en haar zus. Deze laatste is verliefd op de niet gunstig bekend staande Curtis. Ward-Lealand trekt erop uit op zoek naar een man die haar zus uit de klauwen van Curtis kan trekken. Het verhaal van de twee zusters is voor de regisseurs een motief om het te hebben over bezitsdrang, macht en seksuele invloeden die mensen van elkaar afhankelijk kunnen maken. In de drang om iets te verkrijgen, zijn in sommige gevallen alle middelen toegestaan. Het scenario, geschreven door de regisseurs, zit losjes in elkaar en laat regelmatig een steek vallen, maar het geheel geeft toch nog een positieve indruk. Fotografie van Leon Narbey.

Among the Cinders

1985 | Familiefilm

Nieuw-Zeeland 1985. Familiefilm van Rolf Haedrich. Met o.a. Paul O'Shea, Derek Hardwick, Yvonne Lawley, Rebecca Gibney en Amanda Jones.

Tiener O'Shea trekt met zijn opa Hardwick de wildernis in overmand door schuldgevoelens na de toevallige dood van een vriend. Uitstekende film over het ontdekken van het eigen ik en volwassen worden. Met gevoelige vertolkingen en mooie momenten.

Middle Age Spread

1979 | Komedie

Australiƫ 1979. Komedie van John Reid. Met o.a. Grant Tilly, Dorothy McKegg, Peter Sumner, Bridget Armstrong en Donna Akkersten.

Een leraar van middelbare leeftijd strijdt tegen zijn lusteloze huwelijk, zwangere dochter, boze buren en de ontwakende liefde voor een gescheiden lerares. Een komedie!

For the Love of Benji

1977 | Familiefilm, Komedie, Drama

Verenigde Staten 1977. Familiefilm van Joe Camp. Met o.a. Benji, Patsy Garrett, Cynthia Smith, Allen Fiuzat en Ed Nelson.

Sinds hij de kinderen heeft bevrijd van hun ontvoerders, wil de intelligente hond Benji dicht in de buurt van Paul (Fiuzat) en Cindy (Smith) blijven. Wanneer de familie de warme zon van Griekenland gaat opzoeken, gaat Benji mee. De toeristische rust is echter van korte duur, want enkele spionnen hebben het op hen gemunt, daar Benji op zijn poot een geheime formule heeft staan die ze koste wat het kost te weten willen komen. Leuk amusement voor de hele familie, met de populairste hond sinds Lassie in zijn tweede filmavontuur. Het scenario van Camp en Ben Vaughn zit vol actie, maar er wordt geen overdreven geweld getoond. Bovendien krijg je prachtige beelden van Griekenland, geserveerd door Don Reddy. Gevolgd door OH, HEAVENLY DOG!