Oskar Sala

Componist

Oskar Sala is componist.
Er zijn 2 films gevonden.

Kiss My Blood

1997 | Horror

Duitsland 1997. Horror van David Jazay. Met o.a. Anya Fischer, Nadja Rieger, Thomas Haydn, Stella Sander en Benno Fürmann.

We bevinden ons in een parallel universum, een Oost-Berlijn dat nog lang niet vrij is en waar vampiers thuis zijn in het dagelijkse leven. De levenslustige vampier Celina (Fischer) wordt verliefd op de onderdrukte huisvrouw Jane (Rieger). Om haar te bevrijden van het juk maakt ze korte metten met Jane`s brutale echtgenoot. Ze introduceert Jane in het liederlijke wereldje van de vampiers die zich weinig aantrekken van kruisen, knoflook of andere atributen. Ze leven zich probleemloos uit in de technoclubs en drinken mateloos het bloed van gabbers en housers. Hun geluk blijft echter niet duren want een mysterieuze vampierenjager (Haydn) is vastbesloten af te rekenen met Celina, voor zie hij een vreemde obsessie koestert. Erotische vampierenfilm waarin gebruik gemaakt wordt van de meest uiteenlopende genres en invloeden. Slordig gemaakt en abominabel gespeeld slaagt de film er onmogelijk in te boeien. Bovendien wordt de toeschouwer geteisterd met een verschrikkelijke soundtrack (het meest gruwelijke aan deze film) samengesteld uit songs van de Duitse house en technosc[KA2]ene (van o.a. Fenton Weills, Greg Core, Mijk van Dijk, DJ Tosch en andere leuke gasten). Underground cineast Jazay schreef het scenario samen met Douglas Dryburgh. Korrelige fotografie van Teoh Gay Hian.

Make Love not War - die Liebesgeschichte unserer Zeit

1968 | Drama

Duitsland 1968. Drama van Werner Klett. Met o.a. Gibson Kemp, Claudia Bremer, Joachim Pukasz en Hainz-Karl Diesing.

De Duitse commerci[KA3]ele film (die terecht de bijnaam kreeg 'Pappas Kino') mocht de moraal er graag dubbeldik bovenop smeren, met name als het om opvoedkundige thema's ging. Het achterbakse verhaal van een gedeserteerde Wehrmachtsoldaat die zichzelf toch aangeeft ter wille van een meisje, is meer dan belachelijk.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Oskar Sala op televisie komt.

Reageer