Eric Mason is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

The Ruth Rendell Mysteries: Vanity Dies Hard

1995 | Mysterie

Verenigd Koninkrijk 1995. Mysterie van Alan Grint. Met o.a. Eleanor David, Mark Frankel, Peter Egan, Leslie Phillips en Leonard Preston.

Andrew Fielding (Frankel) is een zwierige jonge leraar die in een pittoresk Engels dorpje arriveert. Hij trouwt algauw met een van de huwbare meiden. Zijn bruidje is Alice (David), die uit een goed milieu komt. Kort na de trouwpartij verdwijnt de beste vriendin van Alice, Nesta (Gurnett) onder mysterieuze omstandigheden. Alice denkt meteen aan moord. De zaak wordt met de dag hachelijker. Alice tracht de puzzel op te lossen. Zij gaat er bijna aan onderdoor; ze vreest voor haar eigen leven. Het wordt voor Alice een obsessie: Nesta werd vermoord door een van de mannen met wie zij ooit een relatie had. Maar wie? Weet haar flamboyante echtgenoot Andrew soms meer over Nesta dan hij toegeeft? In ware Rendell-stijl krijgt de kijker in deze tv-film, die meestal in drie delen wordt uitgezonden, een finale voorgeschoteld met catastrofale onthullingen, die op het hoofd van onze heldin neerkomen. Een knappe rolbezetting, aantrekkelijke locaties en een voldoende plot om je als kijker drie uur aan het lijntje te houden. Gedramatiseerd door Julian Bond. Het camerawerk is van Ken Brinsley.

Sewers of Gold

1979 | Oorlogsfilm, Misdaad, Thriller

Verenigd Koninkrijk 1979. Oorlogsfilm van Francis Megahy. Met o.a. Ian McShane, Warren Clarke, Stephan Greif, Christopher Malcolm en Nigel Humphreys.

De zoveelste film die gebaseerd is op de inbraak in een diep verzonken bankkluis via het ondergrondse netwerk van de stadsriolen tijdens een rustig weekeinde. Deze keer gebeurt het in Nice onder leiding van een akelig rechtse, fascistoïde radicaal met zijn groezelige misdadige trawanten. Mag gemist worden.

Shudder

1976 | Horror

Verenigd Koninkrijk 1976. Horror van Chris Munger. Met o.a. Suzanne Ling, Eric Mason, Herman Wallner, Patricia Landon en Beverly Eddins.

Een liefdesdrama rond het sterfhuis met de vrouw van de doodgraver, die het met de broer van haar man, een politieagent, houdt. Het dochtertje haat haar moeder en stopt een tarantula in haar bed. Susan laat zelfs een doodskist met tarantula's los in een drive-inn. De tarantula's zijn griezelig genoeg, maar de sensationele momenten zijn schaars.

Kiss of the Tarantula

1972 | Horror

Verenigde Staten 1972. Horror van Chris Munger. Met o.a. Suzanne Ling, Eric Mason, Herman Wallner, Patricia Landon en Beverly Eddins.

Een onstabiele tiener zet een als huisdier gehouden giftige tarantula tegen haar stiefvader en andere 'vijanden' op. Zwaar aangedikt. Ook bekend als SHUDDER.