Tamara Landry

Acteur

Tamara Landry is acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

Sweetheart Murders

1998 | Thriller

Verenigde Staten 1998. Thriller van Markus Innocenti. Met o.a. Tane McClure, Landon Hall, Monique Parent, Fred Kronenberg en Gabriella Hall.

Een psychopaat maakt de leuke meiden uit het softporno- videootje `Sweethearts`, stuk voor stuk koud. Smeris Byron Lipton (Donovan) begint aan een onderzoek dat hem voert naar het modewereldje van L.A. Daar valt het nodige te zien tussen de coulissen en in de kleedkamers, en er bewegen zich in die kringen genoeg perverse figuren, die als de dader in aanmerking kunnen komen. Wie van hen de seriemoordenaar is, kan de kijker niet zoveel schelen, want die heeft veel meer aandacht voor prachtige blote lijven. Het scenario van Duncan Elkinson lijkt nergens naar, maar dat is volstrekt onbelangrijk. Het camerawerk is van Sean McCall. Ook bekend als PENTHOUSE: SWEETHEART MURDERS.

Prelude To Love

1995 | Erotiek

Verenigde Staten 1995. Erotiek van Ralph E. Portillo. Met o.a. Ashlie Rhey, Tamara Landry, John Hilliard en Doria Rone.

Twee naïeve kerels met een modellenbureau worden afgetroefd door hun topmodel. Zwak excuus om bloot te vertonen.

California Heat

1995 | Erotiek

Verenigde Staten 1995. Erotiek van Richard Brandes. Met o.a. Ken Fording, Gretchen Stockdale, Angie Bridges, Tamara Landry en Tom Case.

Jack is een aantrekkelijke lifeguard in Californië en geniet van zijn werk. Dit is niet verwonderlijk, omdat hij dagelijks met schaars geklede dames in contact komt. Zijn collega Cindy heeft schoon genoeg van zijn hanige gedrag en sluit een weddenschap met hem af. Volgens haar is het onmogelijk dat hij een maand lang trouw blijft aan één vriendin. Jack moet zijn uiterste best doen om zich aan de afspraak te houden, omdat hij niet kan beslissen wie van al dat vrouwelijk schoon de uitverkorene is om gedurende een maand zijn vaste vriendin te worden. Het wordt echter nog ingewikkelder wanneer hij beseft dat hij verliefd is geworden op Cindy, dit tot groot ongenoegen van haar verloofde

First Love

1992 | Drama, Erotiek

Verenigde Staten 1992. Drama van Alberto Ferro. Met o.a. Ashley Rhey, Marshall Hilliard, Diana Cuevas, Doug DeMarco en Mike Berg.

Dit is het 'opwindende' verhaal van het meisje dat maagd wilde blijven tot de huwelijksnacht. De vriend aan wie zij zichzelf beloofde, taait van het duffe provincieplaatsje af naar het glitterende Hollywood om carrière te maken. Toch blijft hij haar trouw in weerwil van de geboden verleidingen. Als hij tenslotte teleurgesteld terugkeert, blijkt zijn sweetheart van toen een trucje of wat geleerd te hebben. Dat komt goed van pas als ze elkaar weer in de armen vallen. Kijkbuisvoer dat z.g. erotisch getint is. Wie het niet geloven wil, moet het zelf maar weten. Wij vinden het zonde van uw tijd.

The Pamela principle

1991 | Erotiek

Verenigde Staten 1991. Erotiek van Paul Thomas. Met o.a. Frank Pesce, Troy Donahue, Tamara Landry, Kim Burnette en Dumont.

Pamela is een jonge actrice die naar New York verhuist vanuit het middenwesten. Ze ontmoet een ontwerper van dameskleding die in een midlifecrisis zit. Ze heeft een affaire met zijn zoon, maar haar lifestyle bevalt hem niet

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Tamara Landry op televisie komt.

Reageer