Emily VanCamp

1986 Acteur

Emily VanCamp (1986) is acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

Captain America: Civil War

2016 | Actiefilm, Sciencefiction, Avonturenfilm

Verenigde Staten 2016. Actiefilm van Anthony Russo en Joe Russo. Met o.a. Chris Evans, Robert Downey jr, Scarlett Johansson, Sebastian Stan en Don Cheadle.

Deel zoveel in de reeks comicverfilmingen van Marvel Enterprises is meer van het zelfde, maar dat neemt niet weg dat het een uitermate onderhoudende popcornfilm is geworden. Omdat er teveel burgerslachtoffers vallen bij hun acties, worden de helden gedwongen een verdrag te ondertekenen dat ze ondergeschikt maakt aan de VN. Niet iedereen geeft zijn vrijheid zo makkelijk op, zodat de superhelden tegenover elkaar komen te staan in #TeamCap en #TeamIronMan. Wat de echte schurken – in deze film vooral de door de Duitser Daniel Brühl gespeelde Zemo – natuurlijk prima uitkomt.

Pays

2016 |

Canada 2016. Chloe Robichaud. Met o.a. Nathalie Doummar, Emily VanCamp en Macha Grenon.

Het zijn barre tijden voor het (fictieve) eilandstaatje Besco, gelegen nabij Canada in de Atlantische Oceaan. Om de economie aan te zwengelen laat de vers geïnstalleerde president Danielle Richard (Grenon) in het geheim een team met de grote buur over mijnconcessies en visserijterritoria onderhandelen. In dit gekunstelde feministische drama moeten een Canadees parlementslid (Doummar) en een Amerikaanse onderhandelaar (VanCamp) niet alleen harde politiek-industriële noten kraken, maar staan ze ook privé voor uitdagingen. De locaties – 'Besco' is in werkelijkheid het eiland Fogo – zijn bijna interessanter dan het verhaal.

Beyond the Blackboard

2011 | Drama

Verenigde Staten 2011. Drama van Jeff Bleckner. Met o.a. Emily VanCamp, Steve Talley en Timothy Busfield.

De vierentwintigjarige Stacey Bess gaat voor het eerst lesgeven. Ze moet eerst haar eigen angsten en vooroordelen overwinnen voordat ze de dakloze kinderen kan helpen aan wie ze in een geïmproviseerd klaslokaal lesgeeft.

Carriers

2009 | Thriller, Horror, Drama

Verenigde Staten 2009. Thriller van Àlex Pastor en David Pastor. Met o.a. Lou Taylor Pucci, Chris Pine, Piper Perabo, Emily VanCamp en Christopher Meloni.

Niet carrières als in loopbanen, maar Carriers. Als in dragers. Catalaans schrijversduo Àlex en David Pastor, van de kwalitatief hoogstaande sciencefictionfilm Self/less (2015), maakte al in 2006 deze elegant eenvoudige maar effectieve horrorfilm over een wereldwijde plaag waaraan vier tieners proberen te ontkomen in het zuidwesten van de VS. Een soort zombiefilm, maar dan af en toe geloofwaardig. Met helaas een weeïg zwak slotstuk. De filmstudio voorzag een flop en liet de film drie jaar liggen, totdat het werkje kon meeliften op Chris Pine's populariteit vanwege zijn glansrol in Star Trek (2009).

Lost and Delirious

2001 | Romantiek, Familiefilm, Drama

Canada 2001. Romantiek van Léa Pool. Met o.a. Piper Perabo, Jessica Paré, Mischa Barton, Jackie Burroughs en Graham Greene.

De verlegen Mary moet op een elitaire meisjeskostschool een kamer delen met Paulie en Victoria die - zonder dat de rest van de school het weet - een gepassioneerde relatie onderhouden. Mary raakt innig bevriend met de meisjes maar kan niet voorkomen dat de relatie op tragische wijze escaleert. Een onopgesmukte, oprechte film over onvoorwaardelijke liefde in een verstikkende omgeving. Zie ook (na de film!) de zeer uitgebreide site a-tribute-to-lost-and-delirious.com.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Emily VanCamp op televisie komt.

Reageer