Adrian Martinez is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

I Feel Pretty

2018 | Komedie

Verenigde Staten 2018. Komedie van Abby Kohn en Marc Silverstein. Met o.a. Amy Schumer, Michelle Williams, Tom Hopper, Rory Scovel en Adrian Martinez.

Wanneer Renee met een harde klap van haar fiets valt, verandert haar onzekere zelfbeeld drastisch. Ineens ziet ze zichzelf als één van de meest prachtige en zelfverzekerde personen ter wereld.

The Promotion

2008 | Drama, Komedie

Verenigde Staten 2008. Drama van Steve Conrad. Met o.a. Seann William Scott, John C. Reilly, Jenna Fischer en Adrian Martinez.

Doug (Scott) en Richard (Reilly), beiden werknemer in een supermarkt in Chicago, zien hun kans op promotie wanneer er een nieuw filiaal wordt aangekondigd. Ze willen allebei manager worden. Komedie rond twee mannen met plannen, die elk zo hun zwakheden, pijnpunten uit het verleden en slappe levensfilosofietjes hebben. Beide hoofdrolspelers zijn leuk, maar regisseur-scenarist Conrad (The Secret Life of Walter Mitty) weet niet precies welke kant hij op wil: de personages blijven aan de oppervlakte en echt grappig wordt de film ook niet.

Undefeated

2003 | Drama

Verenigde Staten 2003. Drama van John Leguizamo. Met o.a. Adrian Martinez, Clifton Collins jr en John Leguizamo.

Lex Vargas komt uit één van de armste buurten van Queens. Hij heeft een zeer goede reputatie opgebouwd als amateurbokser. Nu vindt hij de tijd rijp om beroepsbokser te worden. Daarvoor huurt hij een manager in en met succes. Het duurt niet lang of Lex kan zich al bewijzen in titelgevechten. Na verloop van tijd stroomt bij Lex het geld binnen, heeft hij een nieuw huis en een nieuwe sexy vriendin. Maar dit alles dreigt de relaties met zijn familie en oude vrienden uit Queens op te blazen