Isabel de Castro is acteur.
Er zijn 11 films gevonden.

Martes y 13

1961 | Komedie

Spanje/Portugal 1961. Komedie van Pedro Lazaga. Met o.a. Conchita Velasco, José Luis López Vázquea, Franz Hoham en Isabel de Castro.

Twee paren die elkaar niet kennen, besluiten om op een dinsdag die bovendien ook de dertiende van de maand is, te trouwen. Een komedie tegen het bijgeloof die verder geen boodschap heeft.

El Presidio

1954 | Thriller

Spanje 1954. Thriller van Antonio Santillán. Met o.a. Barta Barry, Carlos Otero, Isabel de Castro en Luis Induni.

Uit liefde wordt een man lid van een misdadigersbende. Het goedkope plagiaat van verschillende klassieke Amerikaanse thrillers.

La Montaña sin ley

1953 | Misdaad

Spanje 1953. Misdaad van Miguel Lluch. Met o.a. José Suárez, Isabel de Castro, Paco Martínez Soria en Barta Barry.

Een jonge postbode vecht tegen een plattelandsbende in deze zeer slechte B-film.

Hay un camino a la derecha

1953 | Drama

Spanje 1953. Drama van Francisco Rovira-Beleta. Met o.a. Fancisco Rabal, Julia Martínez, Carlos Otero en Isabel de Castro.

De wrok van een a-sociale man die weigert een normaal leven te leiden. Een achtenswaardige film die de beginperiode van de psychologische zelfbeschouwing in de Spaanse film kenmerkt. Francisco Rabal speelt hierin zijn eerste belangrijke rol.

El Golfo que vio una estrella

1953 | Familiefilm

Spanje 1953. Familiefilm van Ignacio F. Iquino. Met o.a. Pepito Moratalla, Isabel de Castro, Fernando Vallejo en Carlos Otero.

Twee kinderen schrijven een brief aan God, opdat deze de moeder van een vriend geneest. Een honingzoete smartlap, die zich te buiten gaat aan een irrationeel mysticisme.

Persecución en Madrid

1952 |

Spanje 1952. Enrique Gómez. Met o.a. Manuel Monroy, Isabel de Castro, Manolo Morán en Silvia Morgan.

De ontelbare inspanningen die een Pool zich getroost om de Spaanse nationaliteit te verkrijgen. Een belachelijk anticommunistisch pamflet, typisch voor het Spanje uit die tijd.

La Danza del corazón

1951 | Drama

Spanje 1951. Drama van Ignacio F. Iquino. Met o.a. Tony Leblanc, Isabel de Castro, Manuel Monroy, Mercedes Mozart en Paco Martínez Soria.

Een verloofd stel stuit op de tegenstand van hun beide families. Een tweederangsfilm zonder enkele kwaliteit met een toneelmatige aanpak.

El Sistema Pelegrín

1951 | Komedie

Spanje 1951. Komedie van Ignacio F. Iquino. Met o.a. Fernando Fernán-Gómez, Isabel de Castro en Manuel Gas.

Een mislukte verzekeringsagent wordt gymnastiekleraar. Een slechte komedie die slechts door het talent van zijn hoofdrolspeler van de volledige ondergang gered is.

Dulce nombre

1951 | Romantiek

Spanje 1951. Romantiek van Enrique Gómez. Met o.a. Isabel de Castro, Manuel Monroy, Mercedes Mozart en Carlos Otero.

Een jonge vrouw bekend onder de naam 'Dulce nombre' manipuleert verschillende aanbidders. Een uiterst omslachtige film.

Almas en peligro

1951 | Drama

Spanje 1951. Drama van Antonio Santillán. Met o.a. Isabel de Castro, Manuel Monroy, Carlos Otero, Jesús Colomer en Barta Barri.

Een priester probeert de zeden van twee jongens uit zijn opvoedingsgesticht te verbeteren. Dit moraliserende huilstuk werd ook nog eens slecht geregisseerd.

Bajo el cielo de Asturias

1950 | Komedie

Spanje 1950. Komedie van Gonzalo Delgrás. Met o.a. Isabel de Castro, Alfonso Estela en Carlos Otero.

Om zijn grillige dochter de waarde van het geld bij te brengen, doet een miljonair alsof hij geruïneerd is. Dat leidt tot een middelmatige komedie, een bewerking van een roman van Palacio Valdés.