Carlos East

Acteur

Carlos East is acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

A Close Encounter With Keiko

1990 | Familiefilm, Sciencefiction

Mexico 1990. Familiefilm van Rene Corona III. Met o.a. Hugo Stigliz, Susanna Dosamantes, Roberto Ballesteros, Cesar Bono en Carlos East.

Behalve FREE WILLY nog een rol voor orka Keiko. Hij behoort aan een buitenaardse familie, die hem jaren geleden op de aarde hebben achtergelaten toen hun planeet ecologisch verstoord werd. De omstandigheden zijn identiek op aarde en op die manier kon de walvis overleven. Keiko treedt inmiddels op in een amusementspark. Als zijn rechtmatige eigenaren naar de aarde komen om hem op te halen, worden ze confronteerd met een kopie van zichzelf in de vorm van de aardbewoners. De wederzijdse kinderen beleven vooral veel plezier aan hun spiegelbeelden als ze hun identiteiten verwisselen. Allemaal heel koddig voor de nog niet kritisch ingestelde kleintjes, maar wat is nu het verschil van honderd procent hetzelfde en wie kan dat verschil nu wat schelen? Onzin-film, geschikt voor vertoningen in houten schuren op het Zuid-Amerikaanse platteland.

Manaos

1980 | Actiefilm, Avonturenfilm

Spanje/Mexico/Italië/Venezuela 1980. Actiefilm van Alberto Vazquez Figueroa. Met o.a. Fabio Testi, Agostina Belli, Jorge Rivero, Andres Garcia en Florinda Bolkan.

Gebaseerd op de gelijknamige roman van de regisseur zelf. Speelt zich af in het negentiende-eeuwse Brazilië. Een maximum aan avonturen met als gevolg dat er eigenlijk geen sprake is van een plot of karakterontwikkeling; zelfs de meest elementaire punten van het verhaal worden niet uitgelegd. Vagelijk kan eruit opgemaakt worden dat het gaat om een opstand van buitenlanders op een rubberplantage en hun vluchtpogingen. Slecht spel en een matig script. Alleen leuk voor wie van seks en geweld houdt.

5 semanas en globo

1975 |

Mexico 1975. René Cardona Jr.. Met o.a. Hugo Stiglitz, Jeff Cooper, Carmen Vicarte en Carlos East.

We zien de avonturen in Afrika van een groep vrienden die per ballon reizen. Onuitstaanbare verfilming van de gelijknamige roman van Jules Verne, met melige humor en schaamteloos gespeeld.

La Camara del terror

1968 | Horror

Mexico 1968. Horror van Juan Ibanez en Jack Hill. Met o.a. Boris Karloff, Julissa, Carlos East, Isela Vega en Santanon.

Een van Karloffs laatste films (en niet bepaald een van zijn beste) handelt over een vriendelijke geleerde die experimenteert met 'levend steen'. Zijn assistenten hebben het bedenkelijke plan opgevat om hiermee de wereld te veroveren. Ook bekend als THE FEAR CHAMBER en TORTURE ZONE.

Domingo salvaje

1966 | Drama

Mexico 1966. Drama van Francisco del Villar. Met o.a. Kitty de Hoyos, David Reynoso, Carlos East en Evangelina Elizondo.

Ongewild komt een zeer religieuze man regelmatig een vrouw van lichte zeden tegen. Het leidt tot een dramatische situatie. Gebaseerd op de roman Savage Holiday van Richard Wright. De bewerking van het boek is middelmatig, de regie van de acteurs is slecht en de poging om maatschappijkritiek te leveren is mislukt.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Carlos East op televisie komt.

Reageer