Irene Caba Alba

Acteur

Irene Caba Alba is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Nosotros dos

1954 | Romantiek, Drama

Spanje 1954. Romantiek van Emilio Fernández. Met o.a. Rossana Podestá, José María Lado, Tito Junco en Irene Caba Alba.

Op de Castiliaanse hoogvlakte ontstaat een liefdesgeschiedenis. Een interessant uitstapje van de beroemde Mexicaanse cineast Emilio 'Indio' Fernández naar de Spaanse film. De Italiaanse Podestá speelt de hoofdrol. Een vrij onbekende film.

La Ironía

1954 | Komedie

Frankrijk/Spanje 1954. Komedie van Edgar Neville. Met o.a. Fernando Fernán-Gómez, Cecile Aubry, Antonio Vico, Irene Caba Alba en Carmen de Lirio.

De reacties van verschillende personen die op een dag een portefeuille vol geld vinden met daarin de naam en het adres van de eigenaar. Een zeer sympathieke film bestaande uit sketches, die een fantastische vertolking kent. Toch wordt deze produktie niet gerekend tot een van de beste titels van deze regisseur.

Barrio

1947 | Drama, Misdaad

Spanje 1947. Drama van Ladislao Vajda. Met o.a. Irene Caba Alba, Julia Caba Alba, Milú en Guillermo Marín.

De minnaar van de artieste Ninón pleegt een misdrijf vanwege zijn ongelukkige, hartstochtelijke liefde voor haar. Dit ongewone en sombere detectivedrama is kundig gemaakt.

A mí no me mire usted!

1941 | Komedie

Spanje 1941. Komedie van José Luis Saenz de Heredia. Met o.a. Valeriano León, Manuel Arbó, Rosita Yarza en Irene Caba Alba.

In een Castiliaans dorpje heeft een schoolmeester problemen met het gemak waarmee hij mensen kan hypnotiseren. Deze film is beter dan de gebruikelijke komedies uit het naoorlogse Spanje.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Irene Caba Alba op televisie komt.

Reageer