Ron Marchini

Acteur

Ron Marchini is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Omega Cop

1990 | Sciencefiction, Actiefilm, Western

Verenigde Staten 1990. Sciencefiction van Paul Kyriazi. Met o.a. Ron Marchini, Meg Thayer, Jennifer Jostyn, Adam West en Chuck Katzakian.

De film speelt in de toekomst, als de beschaving ten onder is gegaan door zonnevlammen. De laatste politieagent uit de stad probeert in bloedeloze actiescènes drie lieve meisjes te redden uit de handen van een bende slavenhandelaars. Het lijkt wel of ook alle acteertalent ten onder is gegaan. Ook bekend als JOHN TRAVIS, SOLAR SURVIVOR.

Return Fire

1988 | Misdaad, Actiefilm

Verenigde Staten 1988. Misdaad van Neil Callaghan. Met o.a. Ron Marchini, Adam West, Lynn O'Brien, D.W. Landingham en Ty Randolph.

Na een verblijf in de Zuidamerikaanse jungle keert Steve Parrish (Marchini) terug naar San Francisco. Hij besluit het geweld af te zweren en met zijn kind een nieuw leven te beginnen. Maar meteen wordt hij door gangsters aangevallen en het kind wordt ontvoerd. Er mee te maken heeft niet alleen een beruchte drugs- en wapenhandelaar, maar ook de door en door corrupte CIA ambtenaar Carruthers (West). Bespottelijke actiefilm met fragmenten uit twee voorafgaande films met Marchini in de hoofdrol. Het scenario is van Denny Crayson en regisseur Callaghan. Het camerawerk is van Dan Goodman.

Death Machines

1976 | Avonturenfilm, Misdaad

Verenigde Staten 1976. Avonturenfilm van Paul Kyriazi. Met o.a. Mari Honjo, Ron Marchini, Michael Chong, Joshua Johnson en Chuck Katzaian.

Vrouwelijke gangster Honjo en boezemvriendjes moorden voor geld. Treurige exploitatie/actiefilm. Duurde eerst 92m.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Ron Marchini op televisie komt.

Reageer