Alfred S. Brell

Regisseur

Alfred S. Brell is regisseur.
Er zijn 4 films gevonden.

La revancha

1988 | Western

Spanje/Colombia 1988. Western van Alfred S. Brell. Met o.a. Aldo Sanbrell, Beatriz Adriana, Felipe Arriaga en Antonio Iglesias.

Nadat hij een straftijd heeft uitgezeten voor een delict dat hij niet begaan heeft, keert een man terug naar zijn dorp om zich te wreken op de verantwoordelijke. Een erbarmelijke film; voor het einde is gebruik gemaakt van 'stock footage', al eerder geschoten filmmateriaal.

Matar para vivir

1986 | Thriller

Nederland/Spanje 1986. Thriller van Alfred S. Brell. Met o.a. Deborah Garret, Aldo Sanbrell, Candice Kay en Jules Sern.

Moe van het ellendige bestaan dat hij leidt, verhuurt een man zich als sluipmoordenaar. Een zeer middelmatige co-produktie, geregisseerd en geproduceerd door de vreselijke Sanbrell, onder pseudoniem. Ook bekend als SALARIO DE MUERTE.

La Fuerza del deseo

1984 | Drama, Erotiek

Colombia/Spanje 1984. Drama van Alfred S. Brell. Met o.a. Aldo Sanbrell, Nelly Moreno, Antonio Iglesias en Juan Antonio Edward.

Een man die in tegenwoordigheid van zijn kind zijn vrouw heeft zien doden, wordt verliefd op zijn dochter, die uit angst aan zijn wensen gevolg geeft. Geschreven, geproduceerd en vertolkt door Aldo Sanbrell. Een bijprodukt zonder enige kwaliteit.

La Ultima jugada

1974 | Thriller

Spanje 1974. Thriller van Alfred S. Brell. Met o.a. Aldo Sambrell, Candice Kay, Frank Braña, Hugo Blanco en Fernando Sancho.

Een detective is op zoek naar op geheimzinnige wijze gestolen schilderijen. Een lachwekkende thriller, waarin Sambrell, regisseur en scenarioschrijver, ook de hoofdrol speelt.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Alfred S. Brell op televisie komt.

Reageer